Feyza-nur SutlacimiYedimmiBen etrafımda ki herkes ikinci doğum daha kolay geçirdim diyor ya teşekkür ederim ☺️
_cekirdek54 Feyza-nur Bundan önceki hamileliğimde 40+3 tü rutin kontrolde çok az. Sancı hissediyodum yatış verilip bide alttan bişey verilmişti fitil galiba . 11 buçukta girdiğim doğumhanede 2 15 te kızımı kucağıma aldım.Ama tabi biz uzatmaları oynuyoduk artık 🙂
Feyza-nur _cekirdek54 yaşancı sancımda başlamadı daha sadece bazen kasılma oluyor kendini topluyor onu hissediyorum 😊 ben daha 38 im bakalım uzatlamara gidecek mi 🙄😂
Feyza-nur H_myra1 bende sanki sancımdan önce suyum gelicek hissediyorum bakalım merakla bekliyoruz artık 🥰
[silindi] teletabi ya ne guzel benim ikincide ilkimde sanci nisan ney yasamadim ikincimdede sezeryan olcak kasik kemiğim cok agriyo niye bilmiyorum hic yasamadm merak ettim sorim dedim
teletabi [silindi] ouv çok geçmiş olsun. Olsun doğumun her şekli güzel sağlıklı olsunlarda kuzum önemli olan kavuşmak. 💝
Gktrkzbn2020 Geçen sene şubatta oğluma hamileydim suyum geldi hiç sancim yoktu sunni sancı ile doğum yaptım. 36 haftalık hamileyim bunda ağrılar kramplar yaşıyorum inşallah kendi sancim gelir