Zezeeeyyldrm Grip oldum ve boğazım tahriş olmuş gibi ağrıyor salgın var sanırım benle aynı durumda olan anneler sizde durumlar nedir ne iyi gelir hastaneye gitmek istemiyorum burda vakalar tavan
Zeynepdogan Zezeeeyyldrm suan bende durumdayim gittim ben dayanamadim covid testi yaptilar bana cok sukur negatif ama ilac falan vermiyolar bebege zarari olur die sadece bi parol evde kendi kendine ilesmeye calis dedi doktor
Zeynepdogan Zezeeeyyldrm bende ihlamur nane limon sut balli zencefil bunlari tuketiyorum ama sanki hic biri fayda vermiyo gibi cok kotu ya hamileyken grip olmak
Berra71 Zezeeeyyldrm bende grip oldum ve koku alamıyorum yediğim yemekten tat alamıyorum sizde de öylemi oldu
hamileyimkiben Zezeeeyyldrm bende aynıyım 2 hafta olacak anca düzeliyorum hastaneye gitsen de işe yaramayacak hiç bi ilaç vs vermiyor eczaneden hamileye uygun pastil almıştım onu emdim burnuma ve boğazıma tuzlu su gargarası ve okyanus suyu. nane limon - kestane balını zencefil karabiber karıştırıp yedim böyle..
Zezeeeyyldrm Zeynepdogan covid değil bademciğim şiş tahriş olmuş burnum tıkanıyor ama koku alabiliyorum rabbim şifa versin zor
Gizemnr Berra71 ben öyleydim covitim canım dikkat et çok kötü günler geçirdim ve geçiriyorum doğumum bu hafta ve ne yapacağımı bilmiyorum
Berra71 Gizemnr ya ben test yapmadım ama bir haftadan fazla oldu öksürük çok fazla ne tat ne koku alabiliyorum. Korktum şimdi hastane konusunda da çok üşengecim
Gizemnr Berra71 risksiz gebelik geçiriyor ve daha doğumunuza varsa test vermeyin evde kalın günde iki bardak ıhlamur için ballı süt için o şekilde atlatmaya çalışın
Zeynepdogan Zezeeeyyldrm benimde oyle canim burnum tikali geceleri uyutmuyo ama hasteneye gitsende hic bisey vermicek sana yani bosuna riski ortama girme derim tabi cok kotu olursan git ama mumkun oldugunca zencefil tuket bogaza cok iyi geliyo
Berra71 Gizemnr çok şükür hamileliğim güzel gidiyor doğuma var daha. Limon kaynatıyorum söylediklerini yaparım ama inşallah bende yoktur korktum şimdi
Aynuromerbyr12 Zezeeeyyldrm bala bende gribim diyorum ama büyük ihtimal vürüs üm bogaz agrısı vücut agrısı bas agrısı arada hafif ateş tat koku sıfır öksürük burun tıkanıklığı 5 gündür böyleyim doktorada gitmedim
Zezeeeyyldrm Aynuromerbyr12 boğaZ ağrısı burun tıkanıklığı dışında ki belirtiler yok bende ay inş atlatırız dışarıda çık tr ığımız yok umarım yakalanmayıZ
Glsm_1 Zezeeeyyldrm bende 2 gün oluyor hastayim boğazımda hafif ağrı burun akintisi var. Yarın 37 hafta oluyorm. Doğumda yaklaştı korkuyorum ne olacak
Zezeeeyyldrm Glsm_1 bende 2 gün oldu sanki gittikçe zorluyor inş bir an önce geçer ve virüs değilizdir.
Zezeeeyyldrm Zeynepdogan bugün içtim zencefil yarında içerim aynen hastane baya riask virüs değilsek bile kaparız inş gerek kalmaz.