Ezgi1k iğne yaparken asla hissetmedim keserken de ama bende acayip bir bulantı yaptı onunla meşgulken bebeği çıkarmak için çok baskı yaptılar kızım 3950 doğdu bi o zaman hissettim ve bende aslında panikatak var 😂 ne ceserstle bu işe kalkıştıysam sırf resim çektirmek içindi 😂😂😂 sonra bebeği verdiler öptüm kokladım misler gibi sonradan beni uyuttular o kadar güzel uyumuşumki acayip dinç kalktım 20 dk kadar herşey olup bitmişti 5 de ameliyattan çıktım gece 11 de yürüttüler çok yavaş hareket ettirdiler ilk ama gayet iyidim ilk çok yürütmediler sonra ben her 1 saatte bir her 2 saatte bir kalktım yürüdüm saolsun nöbetçi hemşire hep yanıma geldi denk geldik bol bolda kahve içtim canıma minnet en sevdiğim 🥰 ertesi günü büyük tuvalete çıkmadan dra gidebilir miyim dedim gayet iyisin git dedi evde yaptım bol bol yürüdüm ve küçük ponnyme baktım şimdi 2. Bebeğim geliyor şimdi önceki sezeryenim harika geçmesine rağmen ben bile korkuyorum 😂 ama biliyorum ki çok güzel geçecek herkesin de dediği gibi bol bol yürümek kendinizi salmamak önemli olan hayırlı doğumlar