Ecembass22 Kizlar doktorum kovid aşısı olabilirsin dedi yarın aile hekiminden biontech aşısı olucam 21 hafta 5 günlük hamileyim hamilelikte biontech aşısı olanlar neler yaşadı acaba biraz korkuyorum
Gonul_enes Ecembass22 27+4 ilk 32+4 2.dozumu oldum kol acimasi disinda hic bir yan etki gormedim hamdolsun suan 35+4 um
Babyahu Ecembass22 bende oldum kol ağrısı dışında bir şey olmadı. Bugün de detaylı ultrason yaptırdım. Herşey yolunda 🤗
Derya Ecembass22 ben oldum 34. Haftamda hiç bir sıkıntı olmadı yan etkisi de yaşamadım iyikide olmuşum 2. Dozu gört gözle bekliyorum sen düşün☺️
asliiyorgunn Ecembass22 ben dün oldum ilk dozunu. Bugun baya kötü oldum ateş iştahsızlık bulantı falan. Benim bünyem biraz hassas ondan olmuş olabilir tabi.
Veralynn Ecembass22 2 doz biontech oldum. İkinci sadece biraz halsizlik yaptı aksama doğru geçti şükür
GamzeGoktas Cumartesi günü 28+4 de ilk doz oldum, kolum baya ağrıdı unutup ev işi yaptım sanırım ondan oldu. Kolunuzu yoracak birşey yapmayın birşey olmaz inşallah