ay-se Hanımlar deliriyorum evde yalnızca talcid şurup var kullanan var mı gebelikte iyi geliyor mu yada ne yapıyorsunuz yanma için yani ne yiyebiliyorum ne de aç kalabiliyorum 😢😢 allah rızası için bir şey deyin kontrolüm çarşamba günü o zamana kadar ne yapacam
Yarendurmazz ay-se benimde aşırı mide yanma sorunum vardı geceleri uyku uyuyamaz hale geldim artık doktorumu aradım söyledim rennie kullanabilirsin dedi valla iki gündür o kadar rahatım ki hiç yanmam falan kalmadı
meryemliyammm ay-se valla bende mide yanmasından bıktım bu hafta iyice arttı soğuk süt, iyi geliyor biraz ama başlıyor tekrar.
Melih_funda Soğuk süt , karbonatlı sakız , yoğurt , karbonatlı su bunlar kısa sürede olsa iyi gelir ama ardından su içmemeniz gerekir sol tarafınıza uzanıp dinlenin sağ taraf daha çok yakıyo su bile mide yakar
Melih_funda ay-se rica ederim eğer bunlarla geçmezse gaviscon şurup alın anında kesiyo reçetesiz eczaneden alabilirsiniz bende aynı durumdayım gaviscon dışında hiçbirşey çözüm değil malessf
MeetJoeBlack Sadece mide koruyucu ile rahat beslenebiliyorum. Onun dışında hiçbişey fayda etmedi bana 🤷🏻♀️
ay-se MeetJoeBlack maşallah allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin vatanına milletine dinine bağlı evlat olsun. Mide yanmasının saçla alakası olur derler onun için merak ettim bizde kız bekliyoruz inşallah ama
MeetJoeBlack ay-se amin cümlemizin evlatlarına inşAllah 🤲🏼🤲🏼 Evet öyle bir söylenti var ben de inanmıyordum aslında ama son bi kaç kontrolde doktor her seferinde ensesindeki saçlarını gösteriyor artık ben de bir ilgisi olduğuna inanmaya başladım 😊😊