Leylaa16 Kizlar instagramda hemen hemen her aksam video.izliyorum. dün bir doktor rastgeldi normal doguranlarin videolari var. Kisacik ama izleyince bir güç geliyor bir izleyin derim. Furkan kayabasoglu takip edin derim.
BurcuEsiklii Leylaa16 ben suan 22.haftadayim ve hemen hemen hergün düşünüyorum nasil dogum yapacam acaba diye ben de boyle korktugum icin cevremdekiler sakim video falan izleme diyolar ben de hic izlemedim o yüzden ama aslında cok merak ediyorum da cesaret edemiyorum açıkcası ☺
Leylaa16 Damla________ ayy ben izledikçe hemen normal dogurasim geliyor. Sanki oradaki 10 saniyecikmis gibi geliyor ama doktorun 2 3 saatte 4 5 saatte halletik bu isi deyisi iyice rahatlatiyor. Bazi annelerde kendimi gördüğüm bile oldu. Zaten.normal istiyordum artik tamamen kararlastirdim. Bakalim rabbim.ne diyecek
zytn Damla________ hergün izliyorum özeniyorum da ama nerdeee öyle doktor ..tek bişey var neden bebişlerin kafası hep yamuk çıkıyor.normal doğumdan sırf bu yüzden korkuyorum.sonra düzeliyo mudur ki
deletedmom11 Her gördüğünüzü izlemeyin sonradan farketmeden korkunca bebek yukarı kaçıyo habernz olsn kuzenm izlenş bebek yukarı çıktı sezeryan olmk zornda kaldı
Leylaa16 deletedmom11 yok yok bu güzel destek verici videolar. Ama bebegin yukari kactigini ilk defa duydum. Dikkat ederim teşekkür ederim 🙏
Hiranurunannesi Bende izliyorum çok güzel ilgileniyor doğumları vs güzel ama çok pahalı gereksiz pahalı yani.
Hiranurunannesi Doğum yapacağın hastane masrafları hariç 7000 tl. Sadece doktor 7000 tl alıyor. Muayenesi de 300 küsürlerde.
Leylaa16 BurcuEsiklii BurcuEsiklii bu o videolardan değil. Normal dogum yapanlarla nasil ilgilenmis nasil destek olmus doktor onlari kisa film tadinda tapmis. Yoksa sizin söylediğiniz o videolari bende izlemiyorum asla sizde izlemeyin.
Yasmnn Bende izliyorum onun videolarını ama her dr da öyle değil tabi inşallah normal doğum olur zor da olsa normal sonuçta 😏
Leylaa16 Yasmnn doktorun rahatlatmasi çok önemli zaten o olursa oluyor. Sadece rahatlamak acisindan o doktorun videosunu tavsiye ettim.