Cansu_93 Elfffff ya normalde doktorum transferin 12. Gün yani 24 agustosta kan vermemi soyledi ama transferin 7. Gününde idrar testinde öğrenen de var bilmiyorum bende 🤷♀️
umutluanneadayi Elfffff inşallah ama 1 senedir olmuyor artık tek çizgi ve 0lara alıştım o yüzden umudum yok 🤷🏻♀️
Gamze1313 Cansu_93 Bence erken ama erken gebelik testinde çıkabilir ins hayırlı haberlerle gelirsin 😊👍
Gamze1313 umutluanneadayi İnss vardır sende bu güzel haberi hiç ummadığın anda öğrenirsin. Bellimi olur ☺️👍
Elfffff umutluanneadayi hiiiç belli olmaz canım ben de senedir deniyordum tam umudumu kesecektim hamile olduğumu öğrendim. Kucağıma alamadım ama en azından hiç olmayacak mı korkum bitti. İnşallah en kısa zamanda müjdeyi alırsın canım 🥰
Gamze1313 Gamze1313 Bnde şuan var ama emin değilim belirtilerin var test yapmıştım silik çıktı bugün yaptığım test bozuk çıktı bidaha alıp yapicam işte balalkm hayırlısı
Cansu_93 Ceysii01 12. Gün kan ver dedi doktor 14. Gün tekrar vericem şimdi erkenden kan verip yıpratmaya gerek var mı onu düşünüyorum 🤔
Ceysii01 Cansu_93 benm 3denememdi cok sabirsizdim verdim 8 gun desim azda olsa ciksin rahatliyim 10 15 bile ciksa tamam dedim degerim 204 cikti bugun 12 gun test gunumdu 1052 cikti doktorumun asistani 2hafta sonra gel dedi
Gamze1313 Cansu_93 Testi yaptım kızlar evet hamileyim ikinci çizgi yine çıktı rabbim olmayanlara versin ins testinde bu https://imgyukle.com/i/pFHzo
Gamze1313 Lilaaa Yrn adetmem olmam gerekti çok teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin jns ☺️