Kızlar kac gündür kabizlik postu ve hemorid postu açıyorum çünkü kimsem yok yanımda soracağım..Kabizlik sorununu verdiğiniz bütün tavsiyelere uymama rağmen çözemedim 2 defa üst üste 2 gün lavman yaptim her iki gün de hiçbir şey yemememe rağmen aşırı dışkılama oluyor lavman yapınca..Düzenli de besleniyorum kabizliga iyi gelen herseyi tüketiyorum…Artık bebegim de zarar görecek diye korkuyorum..Denediğim şeyleri deneyen başka birisi İshal olurdu ,hiçbir şekilde bağırsakların çalışmıyor, yürüyüş ise yarim saat yürüyünce kramplar giriyor eve gelip uzanıyorum..Artık bağırsaklarımda sorun olduğunu düşünmeye başladım..Doktorum da bununla ilgili hicbirsey demiyor malesef duphalac verdi aldim bugün başladım faydasj olmadi ondan önce de osmolak içiyordum yine faydasi yoktu zaten..Sizce bagirsaklarima bakitsam mi cidden hergun lavman ile yaşamak istemiyorum ustelik ağzıma ekmek bile koymuyorum çok yoruldum terler içinde kalıyorum, bebegime bsy olmadan önlem almam lazim Artık ama nasıl bir önlem alacagim şaşırdım kaldım:(Bagirsaklarim iflas etmiş olabilir mi?Üstelik zorlayinca hemorid bölgesinde basur memesi vardi o da kanama yaptı..