Strong_mother01 Ozgekdr ekstra bizde tahlil falan için veriyoruz yakında bizimki de 300 olur bu gidişle
Strong_mother01 Kucukmucize yani giriş için kayıt alınırken bana soruyor sosyal güvenceniz yok diye ama annelik hakkından yararlanmak istermisiniz diyorlar evet diyorum otomatikman sistemden düşüyor fiyat sizde bi sorun isterseniz
Sabirellaaaa Strong_mother01 o nedir acaba benimde sigortam yoktu cok yüksek rakamlar çıkardıkları İÇİN kendim sigorta parası ödüyorum her ay
Strong_mother01 Sabirellaaaa kayıt alırken soruyorlar genelde istersen bir danış ama mecbur olarak doğum yapacagın zaman yine sigorta yapman gerekiyor sadece muayenede geçerli çünkü
Celiklibusee Strong_mother01 evet her ay gidiyorum yüksek ama özel hastaneler de buna yakın fiyatlar diye tercih ettim her an doktora ulasabilmek için
Sevdaelmc Strong_mother01 evet çok memnunum doktorumdan ben romatizma hastasıyım doktorum herseyle en ince ayrıntısına kadar ilgileniyor o yüzden sonuna kadar hakediyor 😇
Strong_mother01 Sevdaelmc çok geçmiş olsun canım normalde tehlikeli oluyor romatizma hastası olanlara önermiyorlar doğum yapmayı diye biliyorum Sağlıcakla kucağına al inşallah 😍
Pambix Strong_mother01 2015-2016 da 120 tlydi İstanbul baskent ünv Hastanesi’nde. Bu sene 110 la hisar Çamlıca( dr begenmedim değiştirdim) şimdi sukran akalina gidiyorum 180 TL Özel klinik .valla kadın doğum fiyatları aşırı arttı
Sevdaelmc Strong_mother01 tesekkur ederim canım benim ki iltihaplı değil çok şükür Normal romatizma tehlikesiz olanından ama tabi kontrol altındayım her zaman şükür iltiphalıya çevirmedi sadece normal doğum yapamıcam sezeryan olucak oda olsun artık 🥰