esila1987 Hanimlar depend L beden aldim. Suan 7 ay bitmek uzere ve 60 kilodayim. Biraz geniş olsun istedim doğrumu yapmışım?
Zeyyyn esila1987 bende L beden aldım 67yım oluyor bantları geniş zaten sıkma yapmıyor size hayli hayli olur
Aslhn8992 esila1987 4 gün önce sezaryan doğum yaptım bende depend almıştım ama bizim hastane benim aldığım bezi kullanmadı, kendi kullandıkları hasta bezinden verdiler benim depend çöp oldu
Seminn esila1987 ben 84 kilo ile sezeryan doğuma gittim.L beden bana iyi geldi ve bütün paket 5 günde bitti kanamam fazlaydı.gece pedine geçtim şimdi🤗
Mehtap23 Kız sizler 60 lük kilolardasınız ben şuan 83 84 kilo falanım yani Doğuma kadar 90 nı geçerim dependin daha büyüğü varmı ki 😀ben ne yapıcam 🙈
Annelk_duygusu Mehtap23 ben xl aldım var bende 82 kiloyum ama zaten bu konuyu doğum hemsiresine sordum en büyüğünü al dedi en iyisi dedi biz hep bedeninizden 1 hatta 2 benden büyük al diyoruz dedi sagolsun hemsire
Mehtap23 Annelk_duygusu ben en büyüğü L sandım neyse XL alırım bende 😀 zaten 80li kilolarda bir çoğu L almış demekki esneklik payı çok fazla 🤔
Kbra_em esila1987 67 68 kilodayım m beden aldım bende. Sıkar mı ki. Esnek geniş olduğunu söylediler o yüzden.
deletedmom162 esila1987 Ah siz şimdi böyle deyince benim içime kurt düştü 31+5 haftalığım 64 kiloyum doğuma kadar ne kadar olurum bilmiyorum ama bende M beden aldım acaba olmaz mı o zamana kadar küçük mü gelir 😔