EmineBurcuTfekiSar Ilkgozagrimiz çok iyi bir fiyata yaptırmışsınız. Ben 25 Temmuz’a randevu aldım detaylı ulturason için perinatoloji uzmanı bir Prof yapacak fiyat 745 tl :(
EmineBurcuTfekiSar Ilkgozagrimiz evet orda yaptırıcam . Perinatoloji uzmanı Prof. Dr. Oluş Api ye. Zam gelmiş fiyatlara 745 tl olmuş bişeyler yaparız dediler.
Smyre Ilkgozagrimiz Renkli mi yaptırdınız acaba bazı yerler renksiz de yapıyor yâri fiyatına, değişen bişey var mı renkli renksiz bilginiz var mı
Ltfiyerkc Burcuuuuu Mustafa ve Ahmet başaran doktorların klinikleri var oraya gittim yarın sabah bi daha gidecem
Dilekaraslan2018 Kubraunlu bandırma özel hastanesinde yaptırıcaksan hayal beye yaptırmalısın kesinlikle. Benim doktorum kendisi ve en iyi Bandırma’da yapan ayrıntılıyı o. 23 temmuzda bende giricem bakalım fiyat öğrenince yazarım.
Kubraunlu Dilekaraslan2018 bende bugün Erkan coşkun dan fiyat aldım onun muayenehanesi varmış sanırım bakalım daha karar veremedim Benim daha zamanım var canım daha 15. Haftadayım ama o haftalarda Bandırma da olacağım nasipse
Kubraunlu FsE 20. Haftada doktor istiyor canım bebeğin organlarına bakıyorlar bir sorun var mı genel olarak herşeye bakıyorlar
Dilekaraslan2018 mlgmibklyrm Benim kendi doktorum hayal bey olduğu için o bakıcak cnm bilmiyorum radyolog diye duymadım hiç
Bahar22Bahar mlgmibklyrm sabah arayınca telefona cevap veriyorlar gün içinde açan bakan olmuyor çok bekledik ama değer bence Bu arada Ertan Adalı dan aldım randevu
Mutlubirkalp Ltfiyerkc bende Mustafa başaran a gidiyorum normal kontrollerime haftaya da ayrıntılı ultrasona gireceğim normal muayeneden farkı nedir acaba Mustafa hoca her gittiğimde organlarına ayrıntılı bakıyor
Ltfiyerkc Burcuuuuu benim doktorum rengin karataylı oraya yönlendirdi Medicana da çok sıra var diyerekten oraya gittik 🤗