Neseyakut goncacan hayatımda ilk kez böyle birşey duydum ki ben insanların hayatına laf söylemeyen kendi halimde yaşayan herkese saygılı bir insanim . Bana bile fazla geldi bu durum
Deletedmom65 Ruken1234 inanayım mı buna bilemedim benim görümcemin kocası öpecek göbeğimi tekmeyi yerdi o küçük kafasına
Ruken1234 Deletedmom65 benim herif gelsin kafasını kıracam o bile benim göbeğimi öpmedi daha ( gerçi göbek yokta bende ) 😂😂
merkau Adam orda cocuk olduğunu senin hamile olduğunu bilecek kadar icmemiş demekki neyse uzak dur..ben hamile oldugum belli olduktan sonra gorumcemin kocasi ile birarada oturmadim
Kubranurbulur goncacan kocana söyle bencede hemde hemen naparsa yapsın sonuç ne olrsa olsun yarın birgün onlardan duyarsa pis pis iftira bile atarlar insanlara güven olmaz
Babyboy24 goncacan öpmesi için arada baya bir mesafe olması gerekiyor keşke kendinize bu kadar yaklaştırmadan geri adım atsaydınız yada itseydiniz. Sonuçta öpmesi için eğilmesi gerekecekti ayakta olduğunu farzediyorum yani ne yapacağını kestirebilirdin bence.
deletedmom321 Babyboy24 bence de ya yani yanaktan öpmüyor ki karnından öpüyor adam oraya gelene kadar neden beklediniz ki anlamadım ben de
Zuhal2205 Babyboy24 düşüncelerime tercüman oldun ama ben dile getiremedim işte burdakiler saldırır diye ..
Denizz01 goncacan benim kocam da olsa kesin döver ağzına sıçar yani hatta benimde diycek niye tepli vermedin ben şok