Ozge2611 İyi günler hanımlar. En son 33 haftalık Ken gıttım. 2 hafta snra gel dedı. Randevu aldım ama iptal edildi Dr programından dolayı. Bugun 35 haftadayım. Tekrar aldım 1hafta snra bulabildim ozaman da 36 oluyorum sıkıntı olur mu bebek hareketlı sıkıntı yok gıbı. Yoksa acile bi gitsem mi
Kuzucccum Ozge2611 ben de 33 de gıttım bı sonrakı kontrolüm 36 da oldu herhangı bır şey cıkmadı o sürede bi durum olursa erkene gıdersınız
gokhande Ozge2611 32 haftalıkken gittim en son bu cuma gidicem doktora o zaman da 35+5 haftalık oluyoruz için rahat olsun hareketlerinde sorun yoksa korkma
Ozge2611 Kuzucccum sende herhangi bi sorun çıkmadı ozaman dimi suyu falan. İnş bendede ters birsey yoktur.
Ozge2611 Cok saolun kızlar ya içim içimi yedi. Bişey olur mu dıye normalde bugun randevuydu işte ama iptal edildi, bebegi takıp ediyorum hareketi iyi sıkıntısı yok gıbı de yinede herhafta gitmek gerekir mı dıye endişe duydum ara uzayınca
Kuzucccum Ozge2611 yo çok şükür nst ye girdım sancım normal çıktı haftalık nst takıp verdı cuma günü yıne gıdecegım son haftalarım artık bnm
Omerhatice Ozge2611 sizin kendinizdd sezdiginiz bir sıkıntınız yoksa bir sorun olmaz Allahn izniyle 🙏 ben 31+da gitmiştim sonra 35 de gittim ondan sonra haftada bire düşüp 37 +da doğum yapmıştım 😊
Bebegimicin1 Ozge2611 bebek hareketinde sıkını yoksa başkada bi ağrınız lekelenmeniz suyunuzın gelişi yoksa bi sıkıntı olmaz
Burcu4135 Ozge2611 riskli birsey olsaydı hafta da 1 cagırırdı demek ki bir sıkıntı yok ki 2 hafta sonra gel demiş. İcini ferah tut bisey olmaz.
aslanreis Ozge2611 ben bugün gittim 32+2 yiz 3 hafta sonra gel dedi 35 de ben 2 hafta sonra gelirim 3 hafta uzun degil mi dedim degil ama geliyosan gel dedi güldü 😂 bıktı benden doktor ama sorun yoksa 3 hafta normal