Deniz1990 Hello kızlar mantar enfeksiyonu olan varmı gebeliğinde ben 33+2 haftamdayım bugün dr a gittim afedersiniz çok akıntım vardı fitil ve krem yazdı. Bebeğim iyi çok şükür tedavi edildigi icin mantar sorun olmaz dedi doktor. Biraz korktum ama ben yinede.
Meltemqq Deniz1990 korkma hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle ben 20. Haftadan beri uğraşıyorum mantarla şuan 36+6 dayım hala bitmedi fitil kullanıyorum geçiyor 1 hfta sonra bidaha başlıyor çok rahatsız ediyor ama geçmiyor alıştım bende artık
[silindi] Deniz1990 bende de kaşıntı ve kesik akıntı vardı. Bana da fitil ve krem verdi Bi hafta içinde iyileşti çok şükür, şimdi rahatım
Deniz1990 Meltemqq Tşk ederim bilgi için sizede geçmis olsun çok. Iki tane fitil verdi bana 3 gün arayla inş işe yarar. Az kalmış sizinde Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Deniz1990 Kerem_mom Ben akıntım çok geldiği için bugün doktorumu aradım gel bakalım dedi. Muayene etmesi gerek her akıntı mantar olmuyor. Ama kokusuz beyazla su karışımı geliyor benden. Kontrol etti ve mantar enfeksiyonu dedi.
Meltemqq Kerem_mom kokulu akıntı kaşıntı kıvamı kesik kesik oluyor ilerledikçe rengi sarıya yeşile doğru dönüyor kaç aydır ezberledim ben artık 😅
Kerem_mom Meltemqq evet benim de sarı yeşile dönük akıntım var ama fazla değil az. Doktora gittiğimde söyleyeceğim teşekkür ederim.