Zhrdlk Meehaba merhaba herkese izmirde devlet ve özel hastane önerisine ihtiyacım var bir de doğum fiyatlarını yazarsanız çok sevinirim devlette türkan özilhan hastanesinde bakınıyordum 34+5 oldum doktorum doğumuma denk gelen günlerde izinli olacağını ve doğumu yaptıramayacağını söyledi çok az zamanım kaldı hemen yeni bir hastane ve doktor bulup kontrollerime orda devam etmem gerekiyor memnun kaldığınız hastane ve doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var bu arada bu ikinci gebeliğim ilki sezaryendi yani bu da mecburi sezaryen olucak şimdiden teşekkürler 🙏🙏🙏🙏
Gonul_enes Zhrdlk ozel cinarli hastanesinde resat bozoklarda dogum yapmistim 7 yil evvel ozaman 1.5 milyara yaptim suan ne kadar bilmiyorum ama hastanede doktorumda sahaneydi
Benimbebegim Zhrdlk net fiyat söyleyemem sigortam var ama Medical Park Mehmet Bal’a gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim 🙏
Sosyalmom Bende post açmıştım sağolsunlar çok yardımcı oldular ama ben hala karar veremedim umarım bilenler yazar üstte kalsın🙏
Ezgiyagmur Çınarlı hast. 3500-4000 arası tutar diye bilgi verdiler. Su hastanesi 4500 TL doğum ücreti. Çınarlı da evrim hanım, su Hastanesi’nde Emrah bey var önerilen. Ben bu hafta Emrah beye gideceğim. Henüz ikisiyle de görüşmedim
Sellinn Sosyalmom benimde doktorum emrah bey ben tavsiye ederim neredeyse her gittigimde tek tek inceliyor bebegi kısa kesmiyor ben cok memnunum
Ezgiyagmur Sosyalmom yeterli açıklama ve bilgilendirme yapmadı. Çok kısa kesti görüşmeyi.enerjisini de sevmedim.
Ezgiyagmur Sellinn Ben daha önce Medicana İlkay hanıma gittim daha çok vakit ayırdığını daha açıklayıcı olduğunu düşünüyorum. Tabii enerjinizin de tutması lazım doktorla. Medicana doğum ücreti yüksek olsa da ordan devam edeceğim gibi duruyor. Muayene 250 doğum 8500
Sosyalmom Sellinn ne güzel bende ona gitmeyi düşünüyordum ama olumsu yorum gelince insan kafası karışıyor