Selver90 Kizlar 36+1im suyum iyice azalmış ve bebek artık gelişmiyor 34 35haftalik ile uyumlu geçen hafta 2300bu hafta başka doktor baktı 2200dedi doktora sordum o ultrasona ve doktora göre değişir daha fazlada doğa bilir ama 2500un altında doğarsa kuveze alırız dedi.sorum şu ki suni verilecek ama kaç güne doğurursun bilemeyiz dedi yarın yaticam bir yandan 3bucuk yaşında oğlumu bırakmanın üzüntüsü bir yandan Bebeğim nasıl olacak.suni sancı vs iyice allak bullak olduk beni neler bekliyor kizlar
fatmacos Selver90 bence herkese herşey e kulağınızı tıklayın en güzeli o çünkü herkes in acı eşiği farklı bana sorsan kesinlikle suni tavsiye ederim aldığım in biliyorum ama burda o kadar paylaşıma denk geldim ki ne kötüleme ne kötüleme onun için kendini ve bebeğini dinle
Sunay10 Selver90 ilk doğum açılmam 6 cm ama dayanıcak gücüm kalmadı diye çabuk ilerlemesi için suni verdiler eğer sana az az verirlerse 1 gün de olur canım korkma evladını düşün kilosu az olduğu için girebilir ama hızla toparlarsa evinize birlikte dönüceğiniz anı düşün hep dua et rabbim sağlıkla gelsin inşallah
Bebegimicin1 Selver90 bana suni sancı versiklerinde 2 cm acıklıgım vardı ilerlememişti 41 . Haftaya kadar 2 cmle gezdim suni sancı versiklerinde 4 saat sancı çekip doğurdum sezaryan sormadılarmı suyu azalınca yada beslenmesi durunca sezaryana alıyorlar siye biliyorum inşallah tek nefeste dogurursunuz evindeki yavrunada karmındakinede sağ salim kavusursunuz
kirpapatyasiii Selver90 herkezde farklı oluyor ben 2 gün almıştım ne açılma vardı ne de sancı 37+3 de ateşim çıkmıştı bebeğin nabzı yükseldi o yüzden doğum başlattılar ilk gün açılma falan olmadı bile gece kestiler sabah tekrar veriler yavaş açılma oldu sonda suyumu patlattılar ondan sonra daha hızlı ilerledi uzun süre almış oldum evet ama öyle iki gün kıvranmadim doğum anı yaklaştıkça şiddetlendi o kadar. Arkadaşım doğum yaptı ona da verdiler o bana hala hayret ediyor nasıl dayandın diye herkesin acı eşiği farklıdır o yüzden kimseyle kıyaslama kendini sadece ben kolay bir doğum yapacağım oğluma hemen kavuşacağım diye kendini yüksek sesle teskin et vücuduna duyur sesini 😊
Gonul_enes 2 bebegimede suniyle dogurdum gunlerce vs yatmadim suyum geldi akabinde rahmim acilmadi bana yavastan verdiler sonra en son yuklediler en yuksek derecede acildi rahmin,yani iki bebemdede suyum gelmeye basladiktan 6 ila 8 saat sonra dogumum oldu
Selver90 Bebegimicin1 amin canım inşallah.haftan gelmiş zaten riske almaya gerek yok yatisin yapılsın suniyle dogurtalim seni dedi fakülte hastanesi olduğu için sezaryen en son aşama olarak görüyorlar canım.gecen hafta salı suyum 7deymis bugün 4e düşmüş
Selver90 Bebegimicin1 ağrım sızım yok alttan açılmaya baktı haliyle acilmada yok valla nasıl olucak hiç bilmiyorum ilk oğlum çok zor oldu bundada günlerce cektirirlerse vay halime
Minamm-0666 Benim suyum geldikten sonra 1 saat içinde doğurdum sık gelen sancılarla ikinci gebeliğimdi suyun gelene kadarda adet sancısı gibi çektim Çok hızlı ilerledi çok şükür
buiyimi Selver90 ilkini 12saat suni sancı ile doğurdum ikinciyi 6 saat suni sancı ile. Yani günlerce dayanılmaz diye düşünüyorum. Sancı çoğalınca açılma ilerliyor zaten. Inşallah kısa zamanda olur doğumunuz
Meralrabiamhmt Selver90 bende sunıyle dogum yaptım suyum gelınce sunıyle acılma olmasını bekledık hıc korkma en fazla 6 saat sonunda bebıs gelıyor