Aylinsemih merhaba, belli günlerde sıfır uyku ile kaldığımda sütüm epey azalıyor yani sadece su için yemek yemeyin uyuyun 2 saat inanın artıyor şaşırtıcı şekilde 🥺 2 saatte Bi kesin emzirmelisin hatta uyandırabilirsen bebeğini saat başı bile olabilir bizde sarılık atlattık saatte bir bile emzirdiğim olmuştur emdikçe artıyor.. ben bol bol su içiyorum günde neredeyse 4lt ye yakın, tahin helvası, yoğurtla elma armut gibi meyveleri karıştırıp tüketiyorum.. Haşhaş ezmesi tahin pekmez ve çok az da ceviz karıştırıp tüketiyorum mesela tahin helvası mantığı epey arttırıyor hem süt artıyor hem süt kalitesi besleyici şeyler tüketmekte aşırı önemli.. Havuç direk ya da salata ile. Kuruyemişlerde arttırıyor. Elma armut kaynatıp çok çok az şekerle hoşaf yapabilirsiniz tanelerini atmayın ama hepsini blenderdan geçirin hem sindirimede etki ediyor gibi.. Bu gıdaları doktorum süt arttıran gıdalar listesi olarak vermişti varsa çocuk doktorunuza Bi sorum ya da internetten Bi bakın derim.. Sonrada uyarlayın meyve suyu yapın, meyveli yoğurt ya da hangi sebzeler varsa çorbası yemeği gibi gibi.. İnşallah etkisi olur bebişte en kısa sürede atar sarılığı🤲