Destinaa Kızlar şu anlık bir problem olmaz ise normal Doğum gözüküyor kısmetse fakat her şey olabilir tabi ki sizin mutlaka yap dediğiniz tarif var mı gerçekten kendiniz denediğiniz yararını gördüğünüz ??
Gokcecelik Destinaa kayısı, incir karıştırdı annem bi de kiraz kompostosu bunları içiyorum ama mutlaka humana çayı da alın sütüme çok etkisi oluyor
Prensesiminyolculugu Destinaa bizim orda kaynar yapılır lohusalara süt yapar aktarda kaynar malzemesi diye paket halinde satılır kaynatıp üzerine ceviz atıp içilir ve gelen misafire de dağıtılır
BurcuArslan Destinaa kuru üzüm hoşafı inanılmaz süt yapıyor ben gece sutlerin akmasına hep uyanıyorum gecede kaçtane çarşaf değiştiriyorum akşam yemeğinde mutlaka marul salatası
Zehrayrr Destinaa 35 haftamdayım geçen gün kayınvalidem doğum yaptığında yapar getiririm hastahane ye dut hoşafı çok süt yapar o hemen gelir sütün dedi ilk defa duydum 😍 kayınvalidem Erzurumlu biizim orda yeni Doğum yapanlar hep dut hoşafı içer dedi 🥰 aklında bulunsun
irorkay Destinaa beyaz kuru dut, kuru erik,kuru kayısı, kuru incir ve siyah üzüm. Bunlardan bir çay bardağı 2.5 lt su ve istediğin kdr şeker koyup kaynat süzüp iç. Çokk güzel süt yapıyor kesinlikle 😍