Eylulasknn ipek12345 bendede aynısı. Soğuk suya sirke karıştırıp ayaklarımı sokuyorum kovaya 15 20 dk sonra rahatlıyo uykuya dalabiliyorum anca öyle 34+6
MerveNur- ipek12345 vitamin kullanıyor musunuz benim de ilk haftalar yanıyordu 12. Haftadan sonra vitamin almaya başlayınca geçti nadir oldu. Babamda da şeker var ama doktoru ayak yanması için vitamin eksikliğinden demiş tabi biz gebeyiz kıyaslanır mı bilemem ama belki yardımcı olur en iyisi doktora sorun
Gulsimaa ipek12345 şekerin varsa ne yapsan kar etmiyor cok sey denedim ben ama yanmalardan uyuyamıyorum şekerim olduğunu öğrenip dikkat etmeye başlayınca baya hafifledi
ipek12345 Gulsimaa bende gidip baktıracağım. Bizim ailede herkeste şeker var daha 20 yaşındayım. İnşallah bir şey çıkmaz.
Akbulutsevda ipek12345 malsff şekerden dolayi oluyor. Brnde 24 yaşındayım ama gebelik şekeri çıktı maalesef
busra-M MerveNur- Anaaa :) Benimde uzun süre ayak ve el yanmalarim oldu 20. Hafta da vitamin desteğine başladıktan sonra geçti. Vitaminsizliktenn olduğunu hiç düşünmemiştim. Şekerim de normal çıkıyordu. Çok iyi oldu bunu öğrenmek, tesekkurederim😊
MerveNur- busra-M bende de şeker yok ve bikaç gün ayak yanması çektim vitamin başlayınca geçti direk babamın dediği aklıma geldi demek ki cidden etkiliyor 🤭