Eda-5807 bernakkas bende 26 haftalıkken yakalandım aşırı kötüydüm hastaneye gittim covıd testi yaptılar negatıf çıktı bende evde ıhlamur içtim sürekli sıcak sut ve balı karıştırdım ıctım
melikeyakisiklii Bebegimicin1 nane limon hamilelikte zararlı maydonoz suyu gibi düşüğe sebep oluyor lütfen bilinçli yorum yapın
Mery16 Haftamda cok agır sekilde yakalandım 🤧 tarhana corbası , ıhlamur , eczaneden DOKTOR tavsıyesi ile aldıgım C vitamini takviyesi ve parol ile 10 günde daha iyiyim cok sükür size de tavsiye ederim 🌸❤️
Karanfill Bende bayramdan sonra yakalanmıştım. Ayaklarıma sürekli sıcak su torbası koydum, pekmezli süt içtim, kaynar suya limon sıkıp onu içtim, ve tabi hep yattım. 3 4 günde iyileştim şükür
Bebegimicin1 melikeyakisiklii hamileliğimde grip oldum ve içtim de düşüğe sebeb oldugunu bilmiyordum ve kendim de içmeme ragmen bi zararınıda görmedim
melikeyakisiklii Bebegimicin1 yok kesinlikle doktorlar tavsiye etmiyor geçenlerde gene arkadaşım için doktora sorduğumuzda kesinlikle dedi sizde kullanmayın lütfen size birşey yapmamış olabilir ama bir başkası burda okuyup içince yapabilir bence sizde içmemelisiniz nanenin o kokusunu veren şey zaten yapıyormuş
bernakkas Ballı süt içiyorum pekmezle tereyağı içiyorum kızlar ama korkuyorum gribin bebeğe bi zararı olur mu diye😔