Birumuteses29 Kızlar reflü yatağını kemerli mi aldınız düz mü kemerlide yüzüstü yatırılmaz diye düz alasım var ama bebek kayıyo demiş birkaç kişide hangi amrkayı tavsiye edersiniz
UralAybars0921 Birumuteses29  ben babyjemden aldım yolda daha :)
Nymphadoraa Birumuteses29 ben kemerli aldım ama kemer kısmı cırt cırtlı çıkabiliyor. Düz yatak da oluyor
Kvsraykt Birumuteses29 ben beşiğin ucuna doğru yaslıyordum rampa gibi olduğu için ayaklarını ittirsede beşiğe dokunduğu için sıkıntı olmuyordu o zamanlar ebem bebekler ayaklarını bir yere dokundurmak isterler kendilerini güvenli hissederler demişti anne karnındaki gibi
Gizemin-minnakI @Birumuteses29 reflü yatağı ama üstünde de yatak var . E bebekte satılıyor . Ben o şekilde alıcam . Kayma durumu olmasın diye .
Busra333 Gizemin-minnakI yasa bende bugün e bebeğe gideceğim reflü yatağı için. Siz kullandınız mı memnun musunuz
Gizemin-minnakI @Busra333 kullanmadım ama kayma durumu için tavsiye ediyolar. Almayı düşündüğüm model o şekilde 😊
Mom789 Duz aldim 2.aydan beri ksyiyor reflu yatagina yatirip koltuga koyuyorum yarim saat sonra baktigimdw yatak bir yerde cocuk baska yerde 😂 nasil oluyorsa cirpinarak iniyor
Mom789 Birumuteses29 tesekkur ederiz 😘🥰 darisi sana ama bakin bundan aliyosaniz bu manzaralara hazir olun her bakmamdw gulmekten bi hal oluyorum sefil gibi seriliyor yatagin ucuna nasil iniyorsa 😂
MerveNur- Birumuteses29 ben hepsiburada dan aldım altı reflü yatağı üstü baby nest yani kemer yok ama kenar korumalıkları var baya hoşuma gitti umarım kullanışlı olur
Emirinannesi34 Birumuteses29 15 günlük bebeğim var kemerli olmayan reflü yatağı kullanıyorum iyi ki almışım dediklerimden. Kayma vs durumu olmadı bizde. Henüz o kadar çok hareket edemiyorlar