hamilelikyolculugum Selamlar, sağlık ocağına test vermeye gittim bugün. Sonucunu ne zaman e-nabıza düşer?
_Melike_ hamilelikyolculugum benim e -nabız da çıkmadı gidip sonucu aile hekiminden aldım yarın öğlene kadar çıkmazsa aile hekimliğini arayabilirsiniz
sydanrtk hamilelikyolculugum ben sabah 10 da vermiştim öğleden sonra 3 te devlet hastanesinin e-tahlil kanalından TC ile kendim gördüm sonuçlarımı e nabıza 1 gün sonra düştü
Eda-5807 hamilelikyolculugum benımde ertesi gün çıktı doktordan gıdıp aldım baktı hamılesın 5 haftalık dedı 😌🙈
Kilicbebek hamilelikyolculugum bende bugün rutin gebelik kontrolü tahlili verdim sağlık ocağına ertesi günü 3 te çıkıyor o zaman gelin diyorlar. Ama bir kaç saat öncesinde de çıkabiliyor ama 1 gün sürüyor yani hemen çıkmıyor bizim burada
sumeyraballl hamilelikyolculugum kuzum sabah gittiysen şimdiye kdr çıkmış olması lazım kimi aile hekimleri sonucu direk e nabıza girmiyor senin gidip sorman lazm ondan sonra e nabıza giriyolar
muzicemsu hamilelikyolculugum elimde barkod varsa örneğin tranbzon sağlık ocağı tahlil sonuçları yazıp öğreniyorsun e nabiza düşmüyor bazen
muzicemsu hamilelikyolculugum bana barkod verdi hatta sordum ertesi gün çıkar e nabiza düşmez netten bakabilirmsn demişti ama