MinikKalbimmmm Kızlar merhaba 40 haftalık oldum nst de sancılarım çıkıyo ama tabiki doğum için yeterli değil🙈 küveti sıcak suyla doldurup oturmayı düşünüyorum. Bunu yapan, sonrasında doğumu hızlanan oldu mu aramızda?
Beyzan MinikKalbimmmm küvetim yoktu ama son bir kaç gün belime bol bol sıcak su tuttum doğum sancısı çekerken de sıcak su tuttum faydası oldu bence ama tansiyona dikkat etmek lazım. Havalar da çok sıcak çünkü
Gull_94 MinikKalbimmmm kızımda sancı surecınde kuvetteydım etkısı oldu,oglumda dogumdan bı gun oncesınde galıba bes altı kez dus aldım belıme ve karnıma kasıklarıma tuttum suyunozellıkle ertesı gun sancımla dogum yaptm tesaduf degılse o gun cok harekt ettım baslasın dogum dıye 💁🏻♀️Hastanede sıcak suya gırdım kuvette etkısı oluyo
MinikKalbimmmm Beyzan bugün biraz serin o yüzden bugün başlamak istedim. Bi deneyeyim o zaman bende 🙈
MinikKalbimmmm Burcu_NFUE sancım 10 dakikada bir 40 a vuruyor. Doktorum 10 dakikada bir 2 kez bunu yaparsa doğum başlıyo demek dedi. Bende çok anlamıyorum🙈🤷♀️
[silindi] MinikKalbimmmm basla canim faydasini emin ol gorursun bosuna suda dogum diye millet kendini yirtmiyo 🤣
MinikKalbimmmm [silindi] ben aslında suda doğum düşünüyordum ama yurt dışında yaşıyorum burda normal doğum öncesi lavman yapılmıyo. Tuvaletini falan yapıyomuş herkes🙈 su da doğumdan önce lavman yapılıyo mu bilmiyorum yapılmazsa diye cesaret edemedim🙈 doğum sırasında küvete girebiliyorum ama onu denicem😬 hayırla bi gelseydi minik kızım nazlı çıktı baya
MinikKalbimmmm Gull_94 teşekkür ederim bende deneyeyim bi. Yoksa kızım yaşını doldurup çıkcak içerden😂
[silindi] MinikKalbimmmm gelecegi günü bilir o merak etme takma kafana rabbim bilir gününü ansizin hazirlikli ol
Akturk93- MinikKalbimmmm ben beeeen :)) küvet değildi ama 38 haftalıktı ilk kızım hamama gittim ⅘ saat göbek taşına oturdum döktüm sıcak suyu ohhh mis sabahına doğum yaptım hemde çat diye kesinlikle tavsiye ediyorum
MinikKalbimmmm Akturk93- hadi inşallah darısı bana biz 40 ı gördük ama bakalım sıcak su etkiler inşallah bizide🤲🏻😁
Akeb MinikKalbimmmm ilgili mi bilmiyorum ama ilk 2 doğumumda da bütün gün temizlik yapmıştım ve bitince uzunca bir sıcak banyo yapmıştım banyodan çıktıktan 1 saat sonrada hastanede buldum kendimi😂
MinikKalbimmmm Akeb 😂😂doğum için temizlik yapın diyende çok. Ama hiç halim yok😂 ben en iyisi küveti doldurayım😁