_Melike_ Aysee10 kadın gebelik testi yapmamış ovülasyon testi yapmış herkes hamilesin demiş 😁 benim yumurtalama günümde de t c kadar koyu değildi o kadar koyu olmasını bekleme bugünleri değerlendir bence ☺️
Aysee10 02112017 sorun yok canım bilmiyor olabilirsin bende bir türlü anlayamıyorum bu ovulasyonları sormak istedim 😊
02112017 Cananyildiz rastgele yorum yaptığımı nerden biliyorsunuz ki öyle de yapsam bu sizin postunuz mu da bana cevap verme hakkına sahip olmuşsunuz ? Bırakın buna kendini ilgilendiren kişi yanıt versin kendim saglıkçıyım benim konumla alakası olmadığı için bilememiş yanılmış olabilirim ama bir tanıdığıma direk sorabilirim ya da yardımcı olmaya çalışabilirim bu zamana kadar herkese bilgim doğrultusunda rencide etmeden cevap vermeye kalkıştım bilmiyorsamda internetten araştırdım ya da çevreme sordum yakından tanıdığım birkaç kişi bu duruma ne kadar üzüldüklerini bildiğim için moral olmak istedim ama sizin yerinize bu cevabı bırakın hanımefendi versin siz kendi postlarınızla ilgilenin yanlışsa bilememişsem özür diler veya bildiklerime sorardım . rica ediyorum siz de her şeye atlamayın aşşagılar gibi böyle yazanlara cevap vermişsiniz de çok biliyorsanız siz kendiniz aydınlatın bizleri .
Cananyildiz umutluanneadayi bunu kendiniz icin diyor olmalisnz cnku siz öyle yapmssnz 😂en azından okuyrm sizde oda yok 😂
Morika Çift çizgi olmuş artık, görünce sonraki 24-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşecek demek genel bilgiye göre, yumurtlama öncesi ve günü en verimli zaman malum
Cananyildiz 02112017 bildigim konularda seve seve aydınlatırim elbette.Başlıkta yumurtlama mı diyor,açıklamada yumurtlama olmuşmu deniyor neye moral vermek istedinz anlamadm yumurtlama soran birisine hamile diyerek mi? Bu konunun bilgiyle alakasi yk zaten yazılanı okumak yeterli. Siz de buraya yorum yaparak yorumlara açık olmuş oluyorsunuz ve ben de yorum yaptım Dolayısıyla Kimseyi aşagılamadm aslada byle birsey yapmam ama atlayan ben deglim yanlz sizsiniz önce bu soruya bakın sonra cevaplayn
02112017 Cananyildiz başlığı okuyarak cevap vermedim direk hanımefendinin attığı resime göre cevap verdim olmuşmu diyor zannettim zaten sonrasında da çok üzüldüm ama bunu sizin degil kendini ilgilendiren kişinin cevap vermesini isterdim çünkü siz cevap verin diye yazmadım ya da siz beni güzel bir şekilde uyarsaydınız hemen durumu anlardım yazdığımı silerdim yanı siz öyle yazınca Allah Allah neden böyle dedi ki diye defalarca bir posta bir de yorumunuza baktım neyse ben yaptığımdan feyz aldım size demek istediğim de karşıdaki kişi bilmeden yorum yapmış mı yapmamış mı ona sorarak öğrenin bu kadar .
02112017 Aysee10 kusura bakmayın tekrar Allah gönlünüze göre versin inşallah tez zamanda siz de bu duyguları yaşayın dualarımdasınız 🙏🏻
Caglasenn Aysee10 inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın arkadaşım bende yumurtlama ile ilgili pek bilgim yok burdan gördüğüm kadarıyla bu çizgi kötü bir durum değil yani rabbim kararlamıştır illa 🥰