Beyza58 Erken doğum riski olan doğum yapmış anneler bebek kaç haftalık doğdu, sezeryan mı oldu,normal doğum mu oldu ?
Sibel0330 Beyza58 benim ikinci gebeligimde erken doğum riski wardı ki öylede oldu premetüre dogdu kızım 34 haftalık tı ve gelişmemişti karnımda 2 kiloydu normal dogum oldu benimki ama suni sanci ile 21 gün yogunbakımda kaldı ciğerleri gelişmedigi için
SutlacimiYedimmiBen Beyza58 riskim yoktu ama ilk gebelikte 34 haftada kasilmam cikmisti 35te suyum geldi suni sanciyla normal doğum yaptim
Sibel0330 Beyza58 baya cok oldu kızım şuan 6 yaşinda cok hatırlamıyorum ama hastanede yatişim yapılıodu her ayın 2 haftası hastanede geçerdi gebeligim
Gokcecelik Beyza58 evet 28.haftadan sonra gelişim geriliği başladı 33 de de suyum bitti acil alındı bebeğim
SutlacimiYedimmiBen Beyza58 cunku normal dogum icin uygundum😊 zaten sezeryan deselerdi herşey normale uygunken ben istemezdim ameliyat olmayi😊
Ciftyumurta-annesi13 17.Haftama girdiğimde biraz su geldi doktorum test yaptı pozitif çıktı amniyo sıvısı olarak bir daha gelmedi fakat 2 gün sonra test yaptığında tekrar pozitif çıktı bebekler iyi suları ve kalp atışları ama bi sızıntı var bugün tekrar büyük tuvaletimi yaparken geldi biraz sıvı yarın 18. Haftam tekrar doktora gideceğim perinatolojiye yönlendirecek böyle bişi yaşayıp doğumu uzatan var mı acaba?