Semiha_ Kızlar 22+4 hamileyim bingölde yaşıyorum burada vakalar arttı ve özeldeki doktorum biontech 2 doz aşı olmamı söyledi ama olan var mı ? Aşıdan sonra ne gibi yan etkileriniz oldu ağrı ateş vs çok oldu mu nasıl bir tedbir aldınız yardımcı olur musunuz ? Aşı olsam ayrı fena olmasam dahada fena neler önerirsiniz 🙏
Smy1 Semiha_ 28+3 haftalık hamileyim doktorumun tavsiyesi üzerine 2 doz biontech aşısını oldum. Yan etki sağlıksal sorun vs hiç bir şey yaşamadım. 🥲
Sekerkupu Semiha_ 35. Haftamdayim vakalar baya arttı o yüzden 34+3te ilk doz biontech aşımı oldum hiç bir yan etki yaşamadım ne kol ağrısı ne halsizlik hiç birşey 🤗
asliiyorgunn Semiha_ merhaba bende dün biontek oldum 1. Dozunu. Sabahtan beri yatıyorum ateşim var midem bulanıyor kolum ağrıyor falan yani yan etkilerini baya Bi yaşıyorum. Doktorum parol içmemi önerdi bakalım ne zaman geçecek.
Gokce91 Ben dün gece oldum, birazcık kolum ağrıdı ama tetanos gibi, biraz da halsizlik oldu, sabah uyandığımda halsizlik geçmişti, şu an çok hafif kol ağrım var daha doğrusu aşı olan yerde birazcık ağrı var
Semiha_ Gokce91 teşekkür ederim ben tetanoz aşısında bile 1 hafta kol ağrısı çektim sol koluma yatamadım hiç o yüzden bu aşıdada korkuyorum ama mecbur artık allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Elif0712 Semiha_ covit olmaktansa asi ol bn oldum iki doz kolum ve basim agridi sadece bi gun oda covit 15 gun suruyor
Elif_Eda Semiha_ Vallahi ben 2 sinide oldum Alalha çok şükür hiçbir sıkıntım olmadı bünyrm kuvvetliymiş hemde Rabbim yardım etti ama eşim 2.de ateşlendi baya terleme yaptı onda
Semiha_ Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için mutlaka olacağım bünye meselesi demek ki umarım hafif atlatırım bende 🙏
Elfvli Semiha_ ben ilk dozumu 3 temmuz da oldum. Hamile olduğumu bilmiyordum . Simdi 13+2 haftalık hamileyim . Bugun doktoruma sordum oda 3 ay dolmuş 2. Dozunu olabilirsin ol dedi. Biontech . Ama.ben biraz daha bekleyeceğim. İlk doz da biraz etkilendim . Ben daha önce covid atlattım tıpkı onun belirtileri gibi 1 gün hasta yattım. Ama 2. Dozu bende merak ediyorum.