SEMRAAA Ben 6 haftalik gebeyim mide bulantım hiç yok ve kilo bile aldım yiyorum ha bire tiksinme bulanma yok böyle olan var mı bi gikir verin
Heather SEMRAAA 6 hafta çok erken biçok bebeğin kalp atışı bile duyulmuyor kaldıki belirti olsun. Az daha bekleuin ki olmayabilir de. Gebelerin %70 inde görülüyor o belirtiler.
Mrvesn Az kaldı doğurucam bende hiç kusmadım hatta homidi gırtlak yedim. Bir sorun yaşamadım tabi normalden fazla kilo almak dışında.. 🙈😊😊
Ciara93 Bulantı olsa bi dert, olmasa ayrı bir dert. Yakındığın şeye bak herkes kusmak zorunda mı ki 😂
fatos2404 SEMRAAA valla şuana kadar hep 1,5-2 kilo arası gittim geldim hiçte fazla kilo almadım ki eşim yüzünden çok pasif bir gebelik geçiriyorum ona rağmen 😂
Yesimalmila Daha cok yeni ondandir benim 8. Haftadan sonra başlamıştı. Ayrica keske hic olmasa cok kötü herkesin vucudu farklı kimisi hic tiksinme bulanti yasamiyor kimisi 9 ay kusuyor. Hic endişe etme yani. Saglikla kavuş bebeğine insallah
Kumral60 Cok sanslisin canim insallah hic olmaz mide bulantisi ben mahvoldum yesem de yemesemde hep bulanti sabahlari da cikariyorum cok zor 1 kilom gitti 1 haftada kan ilaci filan da alcam artik daha beter yapicak keske bende de olmasa.