Busbusra9 Arkadaşlar sigortam yok muayenelerde 7 ₺ ödüyorum. Doğum da yaklaştı acaba devlette sigortasız doğum yapınca belli bir ücret ödüyor muyuz? Daha önce sigortası olmadan devlette doğum yapan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🙏🌸
BabyYoda Busbusra9 Merhaba ben de bağkur borçluyum kadın doğumda ücret vermiyorum analık hakkı olduğu için ama diğer bölümlerde 7₺ verip muayene oluyorum doğumumu geçen sene ücretsiz yaptım
es_aybala Busbusra9 analık hakkı olduğu için bende ücret ödemiyorum muayenelerde heralde doğumda da ödemeyiz
Busbusra9 BabyYoda ben hamile olduğum halde diğer bölümlerde 50 ₺ kadın doğumda ise 7 ₺ ödüyorum muayenelere 🤷🏻♀️ Yani ben ana değil miyim 😣😂😂 böyle de olunca acaba doğum da da ücret isterler mi diye merak ettim açıkcası çok yaklaştı çünkü 40 hafta oldum bugün . İnşaAllah bende de almazlar ücret falan cevabın için teşekkür ederim 🌸
Prensesannesi16 Busbusra9 1 ay boyunca herşey ücretsiz annede bebekte. Allah korusun yoğunbakımda bile dursa bebek özel hastanede oda devlet tarafından karşılanıyor
BabyYoda Busbusra9 Ama söylemeleri lazım bunu gideceğin son kontrolde özellikle hatırlat benim analık hakkım var neden ücret ödüyorum de haksızlık yani bu istememeleri lazım
Ozgekdr Ücret almıyolar diye biliyorum. Bi tanıdıgın yoktu o devlet hastanesinde normal doğum yaptı hiçbir ücret ödemediler.
es_aybala Busbusra9 ilk 2 gittiğimde 50 lira muayene ücreti kan tahlili içinde 18 lira ödemiştim sonraki aylarda hiç vermedim
Busbusra9 es_aybala Allah Allah ben hala ödüyorum ama sadece muayene için 7 ₺ tahlillere falan almıyorlar
Busbusra9 BabyYoda ben de herkeste böyledir diye bişey demiyordum zaten 40 haftayız bitti artık da yinede bi soracam bidaha ki gitmemde bakalım