Nur2308 Dün Geceden beri kasıklrımda ve karın bolgemde agrı var suan Belimde agriyor diger belirtilerde var sizce sancı mı Acil gitsem mi ? 37+2 haftalıgız
Babyrich Nur2308 bence başka bi sıkıntınız yoksa bebek hareketlerinide hissediyorsanız bekleyin sancılarınız düzene girince gidersiniz evde çekmek hastanede çekmekten kolay olur sizin için 🤗
Nur2308 Babyrich valla acildeim suan herhangi bisi yokdedi gondrdi ama agridan duramiyorum sanci vs yok dio
Nur2308 Babyrich valla canm bnde anlamadm allal acele muane atti 10 dk nts cekti kagot gordum kadariyla nts sanci var bebek skıntı yok şükür de ben böyle muane gormedim
Nur2308 Babyrich amin isallah hepimiz saglıcakla alalım kucamıza işallah 🤲 Valla canım aynı degisen bisey yok
Babyrich Nur2308 hadi Allah ımmm kolay geçitlerden geçirsin bi gelişme olursa haber et merak ediyorum sneiii☺️
Merveselimmm Haftamız aynı ben de bugün ikinci kez çatı muayenesi oldum 2 cm de acilmam varmış Dr bu hafta dogurursun dedi. muayeneden sonra sancı başladı yoklayip duruyor yakında doğurcam galiba 🥺
Nur2308 Merveselimmm Rabbim 1 avazda kurtarsın işallah Saglıcakla kucana al işallah canım darısı basımıza 🤲
Nur2308 Babyrich ay sizinde az kalmiş rabbim sag saglim kucanıza aldırsın isallah 🤲sizde varmı sancı fln
Babyrich Hayır bugün nst çekildi hiç sancı çıkmadı heralde gününü bekleyecek bizim küçük beyimiz bakalım hayırla sağlıkla gelsin bebişler 🙏🏻