Beyzoss45 Zelikaaaa bende merak ediyorum kullanan varmı akser s kadın macunu aldım onu deniyim dedim birde
minikmucizemmmmmm Zelikaaaa çikolata kistim var 3 ay kullandım sonuç alamadım. Ondan mı bilmem kistimde büyüdü benim🙇🏼♀️ Tabii herkeste aynı olcak diye bişey yok
BeyRah Zelikaaaa bende kullandım kuzum. Yumurtlamamı çok yoğun yaşadım. Tavsiye ederim. Benim yumurtalarıma çok faydası olmuştu
Zelikaaaa Beyzoss45 Beyzoss45 hiç cevap veren yok sanırım pek kullanmamislar bende ilk defa deniycem sipariş verdim.bizzat deneyip hamile olanlar varmış hatta Bi arkadaşm öyle oldu bende merak ediyrum.
Busramert33 Zelikaaaa bende polikistik over vardi hormonlarım normaldi macunu kullandığım ay hamile kaldim ovulasyon testi de kullandım tabiki önce Allah’ın sonra macunun sayesinde olduğunu düşünüyorum
Elfii00 Ben kullandım 3 ay kullanmak gerekiyormuş henüz 1 kutunun yarısı bitti ama bu ay adet oldum işe yaramadı adet olunca devam edicem yine bakalım inşallah hepimize vesile olur
Zelikaaaa Rabbım inşallah isteyen herkese verir.yuzde yüz olacak diye birsey yok tabiki bizimkisi sadece Bi umut diyelim ama genel olarak yararı var.
Zelikaaaa Mesela ben önce çatlama klomen ve Bi tane daha hap kullandım hiç birsey olmadı.en son aşılama olacak dedi bende bunu gördüm denemekten zarar çıkmaz diye baslicam kullanmaya
Busramert33 Zelikaaaa bende 3 sene gezmediğim yer kalmamıştı bu sayfayıda bir tanıdığım önerdi ilk başta asla güvenmedim ya zarar verirse diye en sonunda kullanmaya karar verdim. Birde ters rahimli olduğumu öğrendim ona uygun pozisyonda iliski oldu yumurtlama günü sizde o pozisyonu deneyebilirsiniz hamile kalma şansını kolaylaştıriyor bir gebenin günlüğü diye ovulasyon takip sayfası var orada okumuştum
Zelikaaaa Bizde de hiç bir problem yok diyorlar rahim filmi çektirdim çatlama iğnesi faln yaptırdım.bunun yanında soğan suyu iç dediler içtim koca karı yöntemleri yaptım bir sürü daha bir sürü şey ama bakalım bu nasıl olur bilmiyorum.