aaysecoo Kızlar 5+6′yım cuma günü dr kese gördü gayet iyi dedi. Bugün çook küçük bi kahve leke gördüm çamaşırda. Ama peçeteyle silince gelmiyor. Sizce kötü mü? Foto atmak istiyorum bakabilir misiniz
Nazli_ayar aaysecoo lekelenme olmuşsun canım hamilelik belirtisi. Herkeste olmuyo. Ama illaki hamile kalmadan önce yada şu zaman olacak gbi bir zamanı yok bazilarininki ilerleyen aylarda oluyo. Yada dediğim gibi hiç olmuyo.
Minigim24 aaysecoo bende aynı durumdaydım doktoruma gittim kırmızı olmadığı sürece ve parça atmadığın sürece korkma dedi progestan iğne kullanıyorum bir kaç gün durdu 2 gündür tekrar başladı covide yakalandım öksürük çok fazla öksürdükçe geliyor umarım bebeğe bişey olmamıştır
aaysecoo Minigim24 @Seymit devlet hast gittim ilk defa zaten. Randevu da yok sizce napmalıyım? Eczane gidip direkt alsam olur mu
Minigim24 aaysecoo bence kafana göre alma bi doktora danışmalısın diye düşünüyorum ama korkma kahverengi genelde normalmiş, kırmızı olunca sıkıntı oluyor
Minigim24 aaysecoo baktım ama rengi net değil koyu gibi duruyor korkma sakin ol kendini yorma, doktora danış mutlaka
aaysecoo Minigim24 baktım herkes kahve leke normal kan olmadıkça sorun yok demiş ama bilmiyorum doktora ulaşmak sıkıntı
Minigim24 aaysecoo ulaşabilirsen iyi olur, dediğim gibi kırmızı kan ve parça şeklinde bir şey olmadıkça sıkıntı yok diyorlar bende hala görüyorum kontrolede gidemedim karantinadayız umarım sağlıklı bir gebelik geçiririz
Aysoz aaysecoo bende bu şekilde olduğunda doktora gittim proluton depot iğne 2 günde bir vuruldum ve progestan fitil verdi. Çok bir leke yoktu ama doktorum riske atmak istemedi. Bence sizde gidin progestan yazar en azından onun zaten bir zararı yok ama faydası çok. İçinizde rahat eder.
bursayildiz aaysecoo ben de 9 haftalık hamileyim. Bende de kan değil lekelenme oldu. Doktor Proluton iğne verdi ve sabah akşam progestan yazdı. Muayenede bir sorun görünmedi tekrar da olmadı ama ağır iş, uzun süre ayakta kalma ve ilişki yok dedi doktor.