Mrvkrnylmz Merhaba bayanlar 8haftalık olucam iki gün sonra ama şimdiden 3 kilo aldım v etim bacaklarım aşırı gevşedi hareketsizlikten selülit desen şimdiden azdi kimi duysam zayıflıyor başlarda bulantıdan benimde var bulantım ama bastırmak icin sürekli hamur işi tuzlu seyler yiyiyorum ve daha şimdiden 3 kilo aldım bu böylemi gidecek benim gibi olan bayanlar nasılsınız ne yapıyorsunuz ne yapacağız acaba böyle 🙈
[silindi] Mrvkrnylmz benimde aynı 7. Haftamdayim çok sistim rakam olarak. 1kilo ama görünen 5 kilo arttim gibi 😊 başlangıçta ödem oluyormuş öyle diyorlar
Gull_94 Mrvkrnylmz ıkısındede 25 kg kadar aldım ılk aylardan ucer dorder kılolar falan 😂ben takılmadm acıkcası yemesmde alıyodum yesemde😂💁🏻♀️
ilkgozagrimhavinim Mrvkrnylmz ben ilk 10 haftada 5 kg almıştım canım. Sonra duraksadı ekstra dikkat etmedim haftalarca kilo almadım. Son ay yine 2 kilo almışım. 27 haftalık hamileyim 7 kg aldım şimdiye kadar. Ama ilk 5ini ilk haftalarda almıştım bende
Mrvkrnylmz [silindi] vallahi benim ilk haftalarda evet ödemdi ama şimdi baya kiloya döndü sizin sadece göbek bölgesimi koysa basen bacak kol heryerden mi bir beden büyümesi oldumu hücbir kıyafetlerim olmuyor benimde
[silindi] Mrvkrnylmz Özellikle göğüs göbek kalça büyümesi oldu. Ama diğer başlıkta çok kişi yazdı yani normal olduğunu düşünüyorum artık bende 😊
Mrvkrnylmz ilkgozagrimhavinim ilkgozagrimhavinim ay bunları duyunca cok mutlu oluyorum gerçi benim ikiz gebelik ama insallah sizin gibi olur yemeniz devam ettimi peki
ilkgozagrimhavinim Mrvkrnylmz evet evet ben hep yedim. Mide bulantımda olmadı hiç. Ama kilo almadım. O nasıl oldu bilmiyorum😅 7.aya girdik artık en son 2 kilo almışım ama o da kilo değil ödem dedi doktor.
esrayeen Bende sizinle aynıyım, ilk aylar da 5 kg aldım şimdi 5 aylık oldum çok şükür durdu kg alımı.Hatta ilk aylarda o kadar iştahım açıktı ki sofradan kalkmadan acıkıyodum:) şimdi öyle değilim ama işk başlarda kilo almasaymısım şimdi daha iyi olurmus😬