beyza1234 Beyzoss45 çamaşır suyu yazmak istedin sandım ya 😅😅 çakşır suyu nedir hiç inanmam öyle seylere 😀
Nazli_ayar Beyzoss45 Suyunu duymadımda yemeklerde falan kullanipta hamile kalanlari duydum. Hatta bizim geline annesi vermişti 🤭 ama ha yemekte ha sadece suyu aynı etkidir yani
melekanesi Beyzoss45 2 sene önce kullandım. Tam hatırlamıyorum ama her gün çay bardağı ile içtim sanırım. Benim eşim içmedi. Ama arkadaşım ve eşi içmişti.
Nazli_ayar Beyzoss45 iki taraflı kullanmali. Genelde erkekler böyle şeyleri reddettiği için bizim gelinin annesi yemeklere koy demişti yoğurtlu çorbada güzel lezzetli oluyo. Ağız tadına göreire miktarını ayarlarsin. Yada yiyebiliyosan öyle ot olarak ye
Nazli_ayar beyza1234 Ot kız 😂 Googleda da çakşır otunun faydaları diye yazinca çıkıyor hamile olmak isteyenler için olumlu olduğu
Nazli_ayar Beyzoss45 Kullan tabi ama taze ot bulsan daha iyi olur. Doğulu tanıdığın varsa onlarda bulunur bu ottan.
Beyzoss45 Nazli_ayar suyu iyi dediler tozlada uğraşamam çalışıyorum eşim içiyor yeterki olsun kafasındayıZ
Beyzoss45 Nazli_ayar 16 aydır olmuyor testler temiz rahim filminde polip çıktı 3 mm doktor sorun değil dedi klomen ovitralle 2 ayndenedik olmadı bu ay ara verelim dedi şuan bişi kullanmıyorum