marininannesi Suyum azaldığı için yarın sezaryen doğuma giriyorum tavsiyeleriniz nelerdir öncesinde yapabileceğim ekstra neler var ☺️
Melikecskn2303 marininannesi ziynet eşyalarınızı çıkarın kabul etmiyorlar ekstra yapabileceğiniz tek şey eşinizin desteği fazla bisey getirmenize hiç gerek yok 1 günden çıkartıyorlar zaten allah kolaylık versin inşallah göğüs pompası götürebilirsin sezeryan doğumda süt hemen gelmiyor çünkü
Greyfurt marininannesi ilk sakinn olmanız sezaryen sonrası bol bol yürüyüş bol su vede göğüs pompası alın yanınıza mutlaka hoşaf için bol bol çorbalar
ipk_plt Ben 3 sezeryan doğum yaptım.Dördüncüye hamileyim.Bu konuda tecrübeliyim tek diyeceğim sakin ol.Zaten herşey çok güzel ilerliyor.
Emine1906 ipk_plt size bişey sorabilirmiyim ilk sezeryanla ikinci 3. Arasında fark var mı 2. De daha çabuk toparlanıyosun diyolarda
ipk_plt Emine1906 İlk iki sezeryanı Arabistanda yapmıştım.Tam anestezi vermişlerdi.Ayaklanmam bir haftayı buldu.Cok agrılıydı.3.yu Türkiyede belden asagı yapmıstım ıkıncı gun sezeryan yapmamıs gıbıydım.Benim tavsıyem belden asagı uyusun daha az agrılı oluyor.
Havva marininannesi 3 sezaryen oldum bilmen gereken en önemli şey anestezi verildikten sonra kendini oynatmamaya çalış çıkınca da bol bol kahve çikolata meyvesuyu iç
Emine1906 ipk_plt çok iyi ya benim kızım normal Doğum oğlum sezeryan nasip olursa 2. Oğlum gelecek ilk sezeryanımda da belden aşağıydı ama dediğiniz gibi toparlanmam 10 günü bulmuştu şimdi de aynısı olur diye korkuyorum açıkçası
Burcu4135 Sezeryanda elinizi hareket ettirebiliyormusunuz peki? Bende klostrofobi var kapalı alan korkusu. Bide kafamızın oraya görmeyelim diye birsey koyuyorlar tek sıkıntım bu. 40 45 dk nasıl dayanıcam diye düsünmekten uyuyamıyorum.
emrbalayse Burcu4135 aslında bir örtü oluyor. Kafanızı içine almıyor. Elinizi kıpırdatırsınız eğer spinal olacaksanız.
Buistebirannelikvar Burcu4135 normalde iki el yanda bağlı oluyor . Ama geçen bi arkadaşa öyle yapmamışlar istemezseniz dikkate alırlar belki
annesininpirensesi Burcu4135 40 45 dakkıka surmuyorkı tatlım benım kı ınan 20 dakka anca surdu masaya yatmamla uyusturdular uyusuyor hemen zaten kestı cıkardı ve sonuç bebıs yanaklarımdaydı
Burcu4135 emrbalayse evet spinal. hareketsiz kalmak zor gelıyor zaten bacaklar hıssetmeyecek. Bıde el kol hareketsız kalırsa cıglıgı basarım 😁
Burcu4135 Buistebirannelikvar baglı mı kalıyor cıddımısınız? Eyvahlar olsun ben sakınlestırıcı iğne vurdurmak ıstedıgımı söyliyim doktoruma.
Asya1314 marininannesi 2 gun sonra bende 2. Sezeryan oluyorum 2.sezeryan olamlar bana bilgi verin biraz 2. Dahami zor oluyo
annesininpirensesi Burcu4135 baglamıyorlar canım baglamadılar benım ellerımı oradan bırı sana anlatıyo zaten sakın ol suan kestıler bbebegın kafasından tutuyo doktor cıkartacak gıbı seyler soyleyerek olan bıtenı anlatıyo doktorun her hareketını sen zaten ona adepte oluyosun benım oyle oldu en azından cok korkuyordum ama hıc korkuc degıl dı
Buistebirannelikvar Burcu4135 ben ilkinde genel anestezi almıştım bı kolunuzda serum oluyor zaten ama bu defa spinal olacam belki spinal de eller serbest olur hiçbir fikrim yok
Burcu4135 annesininpirensesi cok tesekkürler rahatlatıcı bi yorum olmus. İnsallah sorunsuz bir sekilde herkes bebegine kavusur 🤗