Mjgn Arkadaşlar merhaba 16+5 haftalık gebeyim ve aşırı derecede sağ kasığımda ağrı var sağ özellikle sağ tarafıma yatınca daha şiddetli hal alıyor.Sizce neden bilgisi olan varmı ?
Sirvanaydiner Mjgn ah şu kasık ağrıları bendede çok oluyor korkuyorum artık doktorum normal diyo ama bilmiyorum bende ya
KevserNidaYlmazErdoan Mjgn magnezyum veriyor dr birde büyüdüğü için normal diyorlAr am bendede çok feci olmustu hatta apandist falanmı diye şüphelendik..bir idrar testi yaptır idrarda enfeksiyonda yapabiliyormus benimki öyle oldu....
Sumuss Mjgn ayni durum bendende var haftamizda gunumuzde seninle ayni. Benim kasik agrilarim cok oluyo yatamiyorum cogu zaman yuruyemiyorumda
Mervis KevserNidaYlmazErdoan Benim de oldu gece uykumdan uyandırdı birden çok korktuk böbrek vs gibi düşündük yarım saat geçmedi neredeyse elhamdülillah geçti ve bir daha öyle şiddetli olmadı ama şuan da bile hafif hafif ağrı ve batmalarım var korkuyorum 😔 😔 😔
KevserNidaYlmazErdoan Mervis bi tahlil yaptır idrarında enfeksiyon olabilir..magnezyum içiyormusun..ilave magnezyum al doktorunla görüşüp
Mjgn Sumuss Doktora gittin mi canım ben yarın gidicem bakalım nedenmiş.İdrar yolları enfelsiyonundanda olabiliyormuş
Gulsummldr Mjgn olabilir dedi doktor. Eger çok rahatsızsanız magnezyum veriyolar. Kanama olmadıgı surece agrılar normal kabul ediliyormuş. Niye agrıyo diye sordum ben doktora. Çünkü hamilesin dedi 😁 no panik
Mervis KevserNidaYlmazErdoan Maalesef doktorumdan memnun değilim her ay gidip aynı şikayeti söylememe rağmen ne bir idrar tahlili ne başka bir şey istemedi vaie yapmadı ilaçta vermedi sadece progestan kullan deyip duruyor bu kadar
Beyazgul Tatlım bendede oluyordu,u doktorum , gazdır o gaz dedi ... gerçekten öyleymiş gaz oluncada çok kötü olur. Evde gevşeme harekleri yap tatlım , seninkide gaz olabilir ... eğer gaz değilse doktora git derim ,, kasık agrıları iyi değil mazallah bebeğin gelişimi iyi olmaya bilir ..bir arkadaşımın başına geldi, ama anlatmayacagım detayını, etkilemek istemem .. egzersizden sonra gaz değilde, vakit kaybetmeden doktora git derim CNm şimdiden geçmiş olsun 🙏🙏🙏
Sumuss Mjgn rahim buyume yaptigindan sanirim normal oldugunu soyluyolar. İnsallah enfeksiyon yoktur canim . yarin aşi bar gidince sorcam tekrar bi ebeye..
KevserNidaYlmazErdoan Mervis baska bir doktora görünsen ...için rahat etse.benim doktorum heray kan ve idrar bakıyor..