yerimseniben34 [silindi] bisy yemedigim icin surekli bas agrisi cekiyorum Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah
Mrvkrnylmz Ah sormayın bende şimdi aynı başlıkla açtım 8 . Haftaya giriyorum fakat 3 kilo aldım bile görünen 5-6 duruyor bulantım var ama bastırmwk icin sürekli yiyiyorum tuzlu hamur işi selülit desen cabası ne yapacagız biz bayanlar böyle yahuu
[silindi] Mrvkrnylmz Evet evet gördüm burda ödem kaynakli olabileceğini falan yazdı bir çok kişi o yüzden bende size onu soylemek istedim. 😊 Kesinlikle yalnız değilsiniz sayımız çok 😊🌸
Gulcann000 [silindi] ödem topladığın içindir bendede oldu hamilelikten sonra gider merak etme sen sağlıklıysan bebeğin sağlıklıysa sıkıntı yapma boşver milletede aldırma ağzı olan konuşuyor
Biryolcu [silindi] gebeliğin ilk haftalarında vücuttaki düz kaslar kendisini bırakırmış. Bağırsaklarımız da düz kaslardan oluştuğu için şişermiş. müthiş şişlinliğim vardı karnım patlayacak gibiydi ilk haftalarda. Muhtemelen aynı durumu yaşıyorsunuz. Kilo değil yani endişelenmeyin. Yemeniz ciddi artış göstermedikçe öyle ilk aylarda pek bir kilo alımı da olmuyor zaten
[silindi] Biryolcu bu kadar detaylı bilmiyordum teşekkür ederim. Muhtemelen evet aynı durumdayım bende 😊🌸
eeebruuu [silindi] canım bende öyleydim çok şişiyordum ama gazdan dolayı hormonlar değiştikçe vücutta değişiklikler oluyor ama ben bir ara zayıfladım hamilelikte şimdi 4 buçuk aylık hamileyim sadece 1 kilo aldım
[silindi] eeebruuu Sağlıkla devam etsin süreciniz inşallah benimde sizinki gibi olur düzelir bir kaç haftaya 😊🌸
Biryolcu [silindi] rica ederim, doktorumun açıklaması bu yöndeydi. bir süre sonra geçecek rahatlayacaksınız umarım rahat bir gebelik süreciniz olur ☺️☺️
Gzde_14 [silindi] valla canım bende 6+6 canım bisey istemiyor hiçbir şekilde ama geceleri karnım çok şişiyor birde ağızım çok kuruyor mide bulantılarım başladı sabahlari
[silindi] Gzde_14 Bulantı çok şükür şuan daha başlamadı benim karın ağrısı ve enfeksiyon var ama onlarda biraz azaldı. İnşallah bu sıkıntılı zamanlar geçer bir an önce keyifli zamanlara geliriz 😊 cinsiyet öğrenme alışverişe baslama…
Durununannesi46 [silindi] ben de duydum şimdi güm güm güm şükürler olsun. 🥳🥺Tam 8 hafta 1 günlük yani 1,5 aylık dedi doktor 😍🥰♥️
[silindi] Durununannesi46 Çok mutlu oldum çok şükür 🌸Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊😊
Deletedmom_33 [silindi] Zaten adete doğru da göbekte şişme oluyor. Bende 12 haftayim 1.5-2 kg aldım daha pantolonlar vs oluyor şimdilik ama sanırım en fazla 2 aya olmazlar
[silindi] Deletedmom_33 Benn daha şimdiden kot giyemiyorum oluyor ama çok dar oluyor oturuken falan ağrı girmeye başlıyor karnıma 😊 2 ay daha olursa kotlariniz falan ne mutlu size 🦋
Beyzanuraslan [silindi] ilk aylarda benimde özellikle akşamları karnımda anormal şişkinlik oluyordu 3. Aydan sonra yavaş yavaş geçti sonra zaten esas göbiş geliyor 😅