Momlove23 Doktorum işi gücü ilişkiyi herşeyi yasakladı tamam ilişki yasak olsun da yemek bile yapmayacaksın dedi o an soramadım unuttum acaba neden yasaklanıyor ağır bir iş zaten görmüyorum ama sizde durumlar nedir
[silindi] Momlove23 risklimi gebeliginiz yemek neden yapmayasinki ki benimde son 2 haftam deli gibi temizlik yemek yapiyorum hamilelik enerjisi geldi resmen
Momlove23 metehaninannesiii yok hayır değil riskli gebeliğim yok ama bir kere kordon dolanmış ona önemli degil dedi risk yok dedi açıklığım var 2.5 cm ondan olabilir mi acaba sadece bolca yürüyüş duş plates hareketleri önerdi çok soru sordum onu atladım 38+4 haftaligiz Jule Jule [silindi] Sogancik
Momlove23 metehaninannesiiiyok hayır değil riskli gebeliğim yok ama bir kere kordon dolanmış ona önemli degil dedi risk yok dedi açıklığım var 2.5 cm ondan olabilir mi acaba sadece bolca yürüyüş duş plates hareketleri önerdi çok soru sordum onu atladım 38+4 haftaligiz
Mihribancglr [silindi] o enerji bebegin ben geliyorum demesidir canim ben doğuracağım gün tüm evi temizledim ki normalde bardak kaldirmam 😅😅
[silindi] Mihribancglr benimki sezeryan kuzum ikinci gebeligim ilk gebeligimde oleydi 41 hafta 5 gun gelmedi en son sezeryana aldilar riske girdi