Mucize_ Arkadaşlar merhaba ben nasip olursa ekim annesiyim erken gelmezse yavrum 🤗 şimdi ben halı ve koltuk yıkatacağım halı ve koltuklarım açık krem rengi sizce en doğru zaman ne zaman olur eşim şimdiden ver halıyı koltuğu diyor ama halı açık renk olunca hemen kirlenir sizler ne zaman yapcaksınız.
Zeyyyn Mucize_ 🤣 öyle büyük bir temizlik yapmıyorum evim zaten küçük eşim evde oldukça yaptırdım halılarımı önceden yıkadım rahatım birdaha yapamam halim kalmıyor
Anesanne Mucize_ ben iki hafta sonra taşınacağım bu bahaneyle temizlik de aradan çıkmış olacak. Ama tahmini doğum ekim 11 o zamana kadar geri kirlenir sanki.
Aynuromerbyr12 Mucize_ bende ekim annesiyim inşallah ekimin ilk haftası yapmayı düşünüyorum ikinci haftası yavrum gelecek inşallah🤗
Rmyssa Mucize_ bende ekim annesiyim nasipse ekim 2. Haftası gözüküyor benimde çok aklıma takılıyor ne zaman büyük temizliğe başlasam diye😐
Mucize_ Zeyyyn valla genel temizlik süpürme silme tamamda hali ve koltukğa ben karışmam zaten gelip yaparlar şimdi vermiyim o zaman son ay versem iyi olur
Azizinannesi2 Mucize_ Hesaplamaya göre Ekim 16ama sezeryanda dolayı ekimin başı olacakar ben öyle tahmin ediyorum Eylül’ün 15inden sonra yapmaya başlıcam
Bebekbebek1 Benimki de 9 Ekim tahmini doğum, 😍 eylülün ortasında halıları verip detay temlik yapacağım inşallah, bizim burası çok tozlu olduğundan ve camlar hep açık olduğundan erken yapmanın manası yok bize 😄
Mucize_ Bebekbebek1 aynen bizimde tüm camlar açık hergün odaları sil süpür vileda kovası suyu 😀 kirli omyüzden bende Eylül sonu vereyim o zaman
elisa123 Mucize_ bizde Ekim Annesiyiz Eylül sonlarında temizlik düşünüyorum Ekim baslarıda doğum halıları hemen açmayı düşünmüyorum çok erken DHA 🥰
umutttttt Mucize_ canım daha erken bence eğer yıkamaya vereceksen doğumdan bir hafta önce ver ama sana yardıma biri gelsin mutlaka yani yapacağınız çok bişi yok
Mucize_ umutttttt canım nasip olursa annem gelecek zaten ama halı ve koltuğum mutlaka yıkanması lazım artık ekim başı gibi veririm o zaman doktorum erken doğum vs demezse
Esygy Mucize_ bence erken biraz daha bekleyin benim tahmini 22 Eylül 34+5 günlüğüz şuan temizlik yapıyorum halıları yıkamaya yolladım benimde açık renk halılarım bide 3 yaşında kızım var o yüzden son 1 aya bıraktım ben
Mucize_ Esygy aynen benimde açık renk olunca hemen kirleniyor hoş nisan başında yıkattım ben birde Eylül ortası verelim omzaman
Esygy Mucize_ aynen öyle yapın doğum zamanına kadar rahat etmiş olursunuz temizlik sonrası çok pislenmez
mommasBoys Mucize_ doğumum ekim sonu görünüyor nasipse temizliğide Eylül sonu Ekim başı gibi yaptırcam
Bebekbebek1 Mucize_ tahmini doğumundan 2 3 hafta önce hallet ki olur da bir sey çıkarsa aklında kalmasın canım 😍
Hilal-95 Mucize_ bende kasımda ama koltukları yıkatmayı düşünüyorum beyaz kremsi koltuklarım kirlenmez 2 kişiyiz ama kuruma olayını nasıl yapıyolar biliyomusunuz havalar ozamana sıcak olmaya bilir
Mucize_ Hilal-95 inan hiç bilmiyorum ama kuzneim yıkatmiştı demişti camlar açık kalsın 1 günde kurudu diye ama o yaz yıkatma yapmişti çünkü yıkamada sanırım iyice suyu çekip öyle gidiyorlar . Tam bende bilmiyorum inan ki biz bi 2 gün filan kullanmayız artık eylülde yaparsam