esmerrmm Kizlar dün gece sor uyudum oda aglaya aglaya midem geceleri cok kötü yaniyor ama gündüzleri hic bisey yok . Gaviscon iciyorum ama asla faydasi yok ne yapabilirim bi fikriniz varmi . Yarin randavum var ama bu gecede perisan olucam diye korkuyorum 😪
Sekerkupu esmerrmm O lanet mide yanması hepimizin ortak derdi 🤦 canım gün içinde ağır birşeyler yeme yağlı vs hamurisi tuketince çikolata vs akşam yemeğini geç saate bırakma birde ben geceleri süt içiyorum bu şekilde önüne geçiyorum baya iyi geliyor
Cicilibicili esmerrmm ben rennie tablet çiğniyordum. Hafif bi yanma olur olmaz atardım ağzıma. Kutu kutu bitirmişimdir tavsiye ederim
Sekerkupu esmerrmm yok canım nesquikli ılık süt 😳😳 normal süt içemiyorum diye ama farkedecegini sanmıyorum
Cicilibicili esmerrmm mesela benim şurup midemi bulandırıyodu ve hiç içememiştim. Her çantamda her yerde kutu kutu yedekliydi rennie tablet. Sor mutlaka inşallah sana da iyi gelir
Myworld34 esmerrmm Kaç aylık hamilesiniz benim geçen ay adete yakın yumurtlama oldu iki üç gün öncesi sonra adet oldum son günlerim ama felaket bir mide yanmam var gece uyutmuyo 🥴🥴
Selcans esmerrmm Laktozsuz soğuk süt 1 kaşık ya da sade kefir icince iyi geliyor bana. Doktorumun önerisiydi 🌺
Burcure esmerrmm ben de aynı durumdayım 30+4′teyim ve iki haftadır midem yanıyor. Yemeklerden yarım saat sonra falım sakız ve soda ile çok rahatlıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
Cicilibicili esmerrmm çiğniyosun kullanımı da pratik tablet olduğu için çantanda sürekli olsun. Günde kaç kere atardım ağzıma kötü olur olmaz. Onsuz bi hiçtim 🥲
Ayseee4238 esmerrmm bende aynıyım boğazıma kadar yanıyor çok kotu bı durum gece falan kalkıp soğuk süt içiyorum o birazda olsa rahatlatıyor
esmerrmm Ayseee4238 valla ceken bilir gercekten cok kötü yeni başladi bukadar yanma iki gecedir aglayarak uyumaya calisiyorum allah yardimcimiz olsun ya
esmerrmm Myworld34 midem agzima geliyor uzanirken bide bisey yersem daha kötü olurum heralde. Soguk süt onerdiler bakalim insallah faydasi olur bana
Umay21 esmerrmm soğuk şekersiz süt iç canım bana çok iyi geliyor benim çok aşırı olmuyor olduğu zamanlar içiyorum rahatlıyorum
esmerrmm Umay21 bu aksamda süt deneyim insallah faydasi olur bu gecede aglayarak uyumak istemiyorum 😪