Merhaba Anneler ve anne adayları,
son zamanlar hiç geçmiyor.dün camları sildim bütün evi sildim süpürdüm duş aldım oturdum derken bebeğim aşırı hareketlendi içimde bir yunus 🐬 sanki ordan oraya atlıyor taş gibi olup acı veriyordu.plates vs derken sancı başladı ama yalancı.
Yatağa geçtim 1 gibi uyudum saat 4 te ani bir sancı ile uyandım.aha derim gelior doğurcam.saat 7 ye kadar ne acı çektim ama ne su ne nişan sadece kasık ve bel ağrısı çektim sürekli wc ye gittim bu arada akıntı var beyaz akıntı sürekli çişim varmış hissi o 3 saatte tuvaletten çıkamadım.kalktım dolandım derken sabahı zor ettim ağrım dewam ediyor ne gelen var ne giden bu arada 2.doğumum olacak bu kızım var 10 yaşında ama unutmuşum hep hatırlamıyorum bile o çok kolaydı gençtim galiba şşmdi yaş 35 olunca acı eşiğim de alırı düşük inşallah sağlıkla dünyaya gelir kuzum tek korkum su falan gelir anlamam susuz kalır diye perşembe son kontrol var bence ondan önce gelir gibi inşallah bu akşam doğar.ağustos anneleri ve diğer anneler siz neler yapıyorsunuz ne önerirsiniz bu arada doğa ismş koymaya karar verdik ada doğa aradında kaldık kızımın adı azra oda Ada olsun diyo hala karar veremedim 🙈çok uzun oldu kusura bakmayın önerileriniz bekliyorum 😘