Merve2234 Kızlar ilk çocuğum hevesleniyorum sallanan ana kucağı almak istiyorum ama çeşitleri çok sizin aldığınız veya araştırdığınız markaları fiyatları benimle paylasırmısınız rica etsem kac kg kadar binebildik vs 🖤
Dilekcnkn Merve2234 Ben bondigonun almak istedim onun vardı ama sonra fazla kullanmaz diye normal aldım 😊Sizde bakabilirsiniz
Gupssse Merve2234 benim de en çok merak ettiğim konu kucakta uyuyan bebekle çok zor gerçekten fiyatları da çok uçuk elimde kalırsa diye de korkuym
Gokcecelik Gizemin-minnakI içinde bebek yokken denedim ama 5 kademeli sallanma çeşidi var kendi müzikleri var onları beğenmezseniz usb ya da telefon bağlayıp yeni müzikler acabiliyorsunuz biz baya begendik
Gizemin-minnakI @Gupssse iade süreleri var . Beğenmezse bebeğiniz iade edebilirsiniz . Tabi Doğumdan sonra almak lazım o zaman .
Gupssse Gizemin-minnakI bebeğim 1 aylık zaten ama bütçe ayarlamk eşi ikna etmek daha yorucu yipratcii;(
GamzeDurmus Gokcecelik bu baginin olan mı bende onunla joie’nin arasında kaldım 700 TL gibi bi fark var arasında
Gizemin-minnakI @Merve2234 ben bagi dastana düşünüyorum. O diğerlerine göre çok değil ama bir tık uygun . Sanırım 1 yaşına kadar anca kullanılır. 9 10 kg yazıyordu
Gokcecelik Gizemin-minnakI bence doğumdan itibaren alistirilirsa yeterli ama sonra koyarsanız yeterli gelmiyomus bebekler besigin ya da ayakta sallanmanin falan hizina alışırsa yeterli olmuyomus benim bebeğim şimdi kuvozde gelince insallah hemen denicem . Nuna içinde aynı şeyleri söylüyorlar ben otomatik olduğu içi bunu tercih ettim
MerveCeren Merve2234 baby plus markasının otomatik salıncağını aldım ebebekten. 9 kg kadarmış özellikleri hoşumuza gitti inşallah memnun kalırız kullanınca 🥰