Pati Slm kızlar elevit ilacı kullanan var mı ben içerken cok zorlanıyorum bugunde kustum.Yediklerim gitti.İlacları hiç içmek istemiyorum.Benim gibi aynı hisseden var mı?
Mihracs Pati ben 8 aylık hamileyim başından beri kullanıyorum kahvaltının hemen ardına hiç bulantı yaşamadım :)
prensannesi1903 Pati bende elevit kullaniyordum baska doktora gittigimde domuz jelatini icerdigi icin biraktirtti decavit yazdi.
Pati Mihracs kahvaltıdan sonra içtim ilkkez bugun kustum.İlac buyuk yutmakta zorlanıyorum.Bende 13 haftalık hamileyim basından beri kullanıyorum.
nslhhsn9221 prensannesi1903 bende kullanıyorum. Doktoruma da bu konuda çok güveniyorum. Domuz jelatini olsa vermezdi. Sizin yorumunuzu okuyunca içerigine iyice baktım. Hep sığır yazıyo inşaallah bilmediğimiz bir şekilde yokturdur. Zaten kullanmak istemedim ilaç artık değerlerim çok düştü bebeğim büyümüyodu mecbur başladım. İnşaallah ona öyle bı şey gitmiyodur
prensannesi1903 nslhhsn9221 bende diger doktorum dedigi icin burada acilan eski postlara baktim ve bazi kullanicilarda ambaljinda domuz jelatini oldugundan bahsetmis. Bende 2 3 ay kullandim insallah bisey olmaz bebislerimize. Eczaciya sordugumdada dogruladi ama