junior_mom2810 Merhabalar 5+5 deyim bugün ilk bu ultrasona girdim doktor kese var dedi kalp atışı felan için erken dedi böyle olan varmı boş gebelik olur diye korkuyorum
Nurcanatila6 junior_mom2810 1-2 hafta sonra hem bebeği görür hem de kalp atışını duyarsınız bu hep böyledir 🥰 ayrıca korkma iyi düşün iyi olsun 💜
SahraKubra junior_mom2810 benimde aynısı oldu 5/5 de kesen oluşmuş 10 gün sonra kalp atışını duyarız ama kendini fazla kaptırma kesenin boş olması da olabilir dedi sonra kalp atışlarını duyduk çok şükür şimdi 12/0 olduk ☺️☺️☺️
junior_mom2810 SahraKubra bu doktorlar bazen çok acımasız olabiliyomus hayırlısı olsun sağlıkla kucağıniza alın 🙏
Nurcanatila6 SahraKubra bu doktor da çok acımasızmis ya o ne öyle bebek bekleyen umuda kapılan insana o denir mi
Nurcanatila6 junior_mom2810 hepimiz öyleydik aslında insan gerçekten çok korkuyor ben bile hâlâ öyleyim haftaya 7 aylık oluyorum başta sen gibiyken şimdi insanın içini kavuşamama korkusu alıyor bu hep böyle doğuma kadar sanırım doğunca da yok aman hastalandı aman düşmesin aman gece sürekli kontrol edim derken ömrümüz böyle gitcek 🤭
SahraKubra junior_mom2810 acımasız değil gerçekçi diyelim anneme de 5 haftalıkken söyledim annemde aynı tepkiyi verdi kızım çok bağlama kendini biraz oluşsun biraz büyüsün sonra dedi 🙈 10. haftaya kadar sadece ben annem eşim biliyordu 🙈
yasemiinorhn junior_mom2810 bende de ilk öyleydi de gçe döllenme olabiliyor bazen biraz daha bekle doktorun sana ne zaman gel dediyse o zaman git inşallah bir sıkıntı olmaz görürsün bebeğini 🙏🏻🤩
melekylmzr junior_mom2810 yedinci haftaya kadar anca görünüyorlar kalp atışı içinde erken 9.haftasında duyan var endişe etmeyin