Cagla-91 Kızlar en son ne zaman yapılıyor detaylı ultrason. 23+ içinde yapiliyor mu ? Anca o zaman gidebilcem cunku doktora 😞
Hilal-95 Cagla-91 gideceğin cihaza göre değişiyor yeterliyse 24 de bakıyolar ben 23+3 gittim kendısı verdi günü hatta 19 haftalıken aldım randevuyu usg ileri düzeyde ise görebiliyor diye biliyorum bana öle sölemişti
Kderdenzmsl Cagla-91 bende yarın gidicem 23+3 oluyorum gitmeyi dusunmuyodum eşimin ısrarıyla gidiyorum randevu aldım herhangi bişey demediler geç kalındı filan diye
Mom789 24e girmeden yaptir ben 22ye randevu almistim bana 21 de gelseydin keske dediler 22de gittim 1 hafta onden gidiyormus 23 uyumlu cikti yani 23 haftalikmisim gibi bakildi ama 2 gun bile gecirmeden yaptir 24e yaklasmadan
Cagla-91 Mom789 hadi ya önden gidiyorsa sıkıntı yani o zaman. Benimki de en son gittiğimde 1 hafta öndeydi 😣
Cagla-91 Hilal-95 ben de Mersin’de gideceğim de Mersin’de kim iyi onu da hiç bilmiyorum. İnsallah bakabilirler.
Hilal-95 Cagla-91 inşallah benim gittiğim hastane önerdi indirimli oluyor diye int yazdığımda direk o kadın çıkıyor en iyi diye tereddüt etmeden gittim bende cevremdeki kişileride oraya yönlendimişler cnkü siz arayın telefonla son adet tarıhınıze göre onlar hesaplayıp gün veriyor
Cagla-91 Hilal-95 onlar gün veriyor dimi detaylı ultrason yaptiricam dediğimizde . İyi o zaman günü geçmeden bi tarih verirler
Cagla-91 Tazeeanneee muhtemelen ben de öyle yapacağım canım. Benim bebis 1 hafta önden gidiyor da acaba sıkıntı olur mu diye merak ettim
Hilal-95 Cagla-91 tabi onlar veriyor randevu alırken hesaplıyolar ne götürmen gerektiğini sölüyolar yaptıdığın testler vs. Aç gelme felan diyolar anlatıyo asistanı