birtanesi Denizyildizii Valla duymadım. O kadar bulaşık makinesinin tedarjanlarını da inceliyorum marketlerde rastlamadım🤷🤭🤣🤣
birtanesi Milkshakee işte değiştirme gibi bir durum olursa diye post açtım bakim en çok hangisinden memnun var yok diye 😊😊
birtanesi haticerale63 Zaten çoğu zaman marketlere indirimli geliyor öyle aldım hep. Ama bulamazsam hangsiini kullanayım diye sizlere sormak istedim🥰😊😊
Almi4134 birtanesi finish en olmadi trendyoldan al.. fairy birkac kez kullandim ama memnun kalmadım pek buğulu çıkıyor sanki
birtanesi Almi4134 anladım teşekkür ederim😊. Benim annemde bi ara babama alması için söyledi fairy almıştı hiç memnun kalmadı hatta bardakları çizdi o yüzden hiç almama denememe izin vermedi🤭🤷
birtanesi mervegemen- her hangi olumsuz bir durumla karşılaşmadın mı😊 ?? Makinenin markası ne acaba🥰🤦
Almi4134 birtanesi evet ayni durum oldu bizde de çizik gibk duruyor eskimiş gibi ne biliyim ya sevemedim. Kendi anneme de aldırmamaya çalışıyorum elimden geldiğince. Finish kullanirken de jel olanları tercih ediyorum tabletleri
birtanesi Almi4134 finish kullandığımı önerebilirim çok temiz yıkıyor benim annem hep onu aldı ondan biliyorum ne çiziyor nede iz bırakıyor😊. Bende bulaşıklarıma kıyamadığım için burda öyle bi sohbet başlattım😊😊😊
Deletedmom27272 birtanesi kesinlikle fairy hepsini denedim şok bim a101 ürünleri dahil su lekesi bırakmıyor pahalı ama hakediyor
birtanesi Deletedmom27272 Yaaa annemin bulaşıkları gibi benimkilerde mahfolursa kııı o zman napacaz🤣🤣🤣🤭🤭
birtanesi Deletedmom27272 aslında bi ara şöyle bişeye şahit oldum. Bir kaç çeşidi var o yüzden de oluyor muş.yani en iyiisni bulmak gerekiyor😊 hangi renkli tableti kullanıyorsun 😊