Mia Buraya yeni taşındık aceba buraya en yakın özel hastane ve doktor ismi öneren var mı ama özellikle doktordan çok memnun kalan yazsın çünkü 32 haftaligim ve erken doğum.riskim var
Zeynep Mia Başakşehir tıp merkezinde Aliye avcı Uzuner var. Ama o hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi Yok. Yine de farketmez dersen, çok iyi bir doktor
icaca Mia İkitelli de batı bahat hastanesi var. Tüm kadın doğumcu doktorlar kaliteli ve ilgililer. Biz vedat beye gidiyoruz çok memnunuz. muayene ücreti SGK’lı için 75 TL.
Melusin Mia bende basaksehirde oturuyorum esenler medipol nur cansu yilmaz hanima gidiyorum . Cok yakin degil ama maalesef basaksehirde donanimli guzel bi hastane yok. Tavsiye ederim ben memnunum.
gzemtum Mia Bahçeşehir istinye Hastanesi̇ çok yakın sayılmaz ama Bülent Beye gidiyorum iyi bir doktor
Dandikbebe İkitelli batı bahat hastanesi yakın size, bende oraya gidiyorum. Nasipse 2. Doğumum olacak aynı hastanede. Doktorumda Ramin kalenderoğlu. Tavsiye ederim Cnm
Mia Melusin Deryak metropol mega nasıl bi hastane özel mi sezeryanlari nasıl aceba orda var mı küvezler aceba
Deryak Medipol mega ve Halkalı Acıbadem var. Başak tıp vat ama erken Doğum olursa almazlar yoğun bakın yok
Hatice18 Bende medipol nagihan kaya ya gidiyorum çok memnunum muaynesi 125 lira gidebilirsen git memnun kalırsın
Dandikbebe Sakaryali54 evet Cnm telefon numarasını veriyor doktorumuz. WhatsApp fln yazıyorum bazen endişelerimi, hep cevaplıyor