gunesveguney Asafimmm hastane de veriliyormuş sanırım ama ben ufakta olsa koycam bitane sütüm hemen gelmez hastane de bi aksilik olur falan o an stres yaşamak istemiyorum o yüzden koycam 🙏🏻
esraizmirli Asafimmm bence koyulmamalı doktor mama verilmesi gerekli derse hemşireler takviye yapıyor zaten emzirme işi sabır işi koymayın bence ihtiyacınız olmayacak belkide hiç niye 90 tlniz çöpe gitsin ki ihtiyaç halinde eczaneden alırsınız zaten ☺️Benim tavsiyem böyle 4 ay önce doğum yaptım ondan söylüyorum bunları☺️
Mom696 Asafimmm ben koymadım hastanede veriyorlar mama bi sıkıntı vs olsa yanınızda kalan kişi gider alır hemen
gokcekocyigit07 Kendimi şartlandırmamak adına koymayacağım, eğer gerekirse hastanede zaten oluyor da her yer eczane, market illaki alınır ama psikolojik olarak kendimi mamaya alıştırmak istemedim 🙂
esraizmirli gokcekocyigit07 çok doğru çünkü o an ki psikolojiyle mama vermek istiyosun bebeğim doymuyor sütüm gelmiyor diye en doğrusunu yapıyorsunuz doktor takviye yapılsın deyince hemşirelrr yapıyor zaten yoksa kafanıza göre mama veremiyosunuz ☺️ İlkgün mama falan vermiyolar zaten
gokcekocyigit07 esraizmirli Allah’a şükürler olsun süt kanallarımız sonuçta var, temelde bir süt yatıyor, hiç kendimi de bebeğimi de sıkıntıya sokmak istemiyorum, öyle de böyle de gelir elbet, insan korkularının üstüne gitmeli diye düşünüyorum 🤭
esraizmirli gokcekocyigit07 aynen öyle sadece sabır gerektiriyor hastanede hemşireler çok yardımcı oluyor zaten sezeryan oldum ben 3. Gün sütüm geldi duş aldıktan sonra
Ndrg12 Asafimmm benim gittiğim hastanede mama vermediler sütüm gelmedi çocuk ciyak ciyak ağladı gene mama yapmadılar sarılık oldu yoğunbakımda yattı. İkinci doğumum olacak ilk yapacağım şey mama vermek olacak sütüm gelene kadar.
Arenn ilk dogum yaptigim gun azcik emzirmisler ama mama vermemislerdi ertesi gun eve geldigimde hem sagdim hem mama verdim az az galiba gerek olmuyor ilk gun olursa hastanede verirler diye dusunuyorum
aleff Asafimmm gecen hafta dogum yaptim sutum cok azdi dogumdan sonra. her emzirme denemesinden sonra hemsireler mama hazırlayıp getirdi. almana gerek yok 😊hatta depend bile almamistim aniden dogum oldu, surekli hasta bezi de verdiler zorlanmadim. ihtiyac olabilecek her sey hastanelerde var