Nurr Dlrsdzynpzll saglikla sihhatle kucaginiza alirsiniz insallahh gece uykusu diye bise kalmadi yaa sicaklar mahvetti bizi
Nurr Minikmucizem1 bende ayni cok bekletmesiinler bizi saglikla gelsinler agrilar sancilar sicaklarr 🙈🙈🙈🙈
Kubra_dmrr Zagrozunannesi git canım git ısrar et Allah korusun başa vermesin bu kakasını yeme olayı olabiliyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤗
FundaR Nurr bir 36+4 de burada 🙋🏻♀️ Sıcaktan buharlaşıcaz herhalde yakında artık zaman biran önce geçsin de yavrularımza kavuşalım sağlıcaklı bir şekilde inşallah💙
Mmelikee Nurr bnde 36+3 um ayni durumdayim hftaya pazartrsi cati muaynemz vr karnim iki gundr asagida indi cok belli gelicekmi acep 🤔🤔
Nurr Mmelikee bana doktorum cati muaynesiyle ilgili bise demedi amahaftaya gidicem benimki 2-3 haftadir asagida canim belli olmaz gerci
Mmelikee Nurr tabii olee bana 34 deyken demsti hazrlikli ol korkma filan diye motive etmisti 😊 bnde hazrladm kendimi nede olsa olcak mecbr 😂😂
MucizemE Nurr bende aynıyım sürekli durduk yere eşime senin problemin mi var benimle diyorum adam da neye uğradığını şaşırıyor sarıyorum herşeye kayınvalidem yardıma geldi kadına bile tahammül edemez oldum Biran da tek başıma kalasım var😔😁
ZeynepKara Zagrozunannesi kız allah korusun bebek kakasını falan yaparsa niye vermiyolar suni sancı çok saçma 🤷🏻♀️
Zagrozunannesi ZeynepKara ılk Doğum ya kendi sancımı beklıyolar çocukta bi sıkıntı Yok çok sukur suyu falan da yerınde beklıyolar işte☺️