SinemYlmaz Selamlar, 10 haftalık hamileyim, korkunç şekilde diş ağrım var. Azı dişlerim ağrıyor, 20lik diş ağrısı gibi. Sizce ağrı kesici kullanmalı mıyım?
Damla________ SinemYlmaz allah yardımcın olsun ben çok cektim bilirim acısını ben parol ve rovamycine kullandım 20lik agrisi cektim ama önce doktorumu aradım discideyim bu ilaçları kullanabilirmiyim diye oda okeyleyince içtim
Handeaslan39 SinemYlmaz KESK'e çektirseydin canım daha önce parol içebilirsin sadece birde dişçiye git istersen belki bir çözüm bulabilirler ben viks sürüyordum uyusururotrdu dişimi 😂
Damla________ SinemYlmaz röntgen veya dis çektirmek istiyorsan 4 ve 6 ay arasında cekiyorlar kadın doktorun onaylarsa
Elfgny SinemYlmaz İlk iki ay felaketti gece ağlamaktan uyuyamadığımı biliyorum. Parol bile fayda etmemişti ilaç kullanmayı bende pek istemiyodum zaten işe yaramıyodu. Son çare karanfilde buldum resmen mucize gibi geldi hemen etki etti uyuşturdu ağrıda kalmamamıştı mutlaka deneyin derim👌
SinemYlmaz Handeaslan39 bebişe hazırlıksız yakalandık maalesef 🙂 30lik dişim senede bir ağrır geçer normalde apranax ile atlatırdım. Bebek olduğu için apranaxa güvenmiyorum doktorum parol iç dedi ama siz de bir sorayım dedim
1PrensAnnesi Damla________ bak bunu bilmiyodum gebelikte çekim varmıymış? Bi arkdşm çok çekio söyleyeyim bari
Damla________ 1PrensAnnesi var var ben çok cektim o agriyi geçmeseydi doktora görünüp onaylayınca çektirecektim 4. Ve 6. Ay arası cekiyorlar
Damla________ Elfgny ben karanfil yağını,kökünü , sarımsak , biberli su, soğan suyu, sirke hepsini denedim parol ve rovamycne iltihabı kuruttu agriyi kesti herkeze farklısi iyi geliyor