Benim 32 haftalarda öyleydi ve öyle kötü zamana geldi ki bayram haftası 🤦🏾♀️
Kendi doktorum da sizlerin dediği gibi gebelik kolestazı diye şüphelendi testler yaptı şükür sonuçlar gayet iyi çıktı. Önce karnımda başladı ve bacaklarıma dizlerime daha da aşağısına kadar gün geçtikçe yayıldı ve en son artık alerji doktoruna gittim özel bir polikinlikte testler vs yaptılar. Şeker, inek sütü ve buğday içeren şeyleri kesmen gerekiyor dedi. Onları kestim ve 2 3 gün içerisinde kaşıntım %70 derecede azaldı. Bir de sprey verdi çok iyi geldi ismi “genjel” diye bir şey küçük ama etkili bir şey kaşınan yerlere sıkıp emilmesini bekliyorsunuz. İlk sıktığınızda soğukluk hissi veriyor o kadar rahatlatıyor ki bulutların üzerinde gibi hissediyorsunuz kendinizi. 1 hafta olmadan hepsi geçti şikayetlerimin.
Bu olayın nedeni de bir bakteri türü imiş ve vücudun farklı yerlerinde olabiliyormuş. Benimki bağırsaklarımda tutunmuş. Onunda adı “candila” diye bir şey sizde İnternetten araştırabilirsiniz.
Bu alerji doktoru onu besleyen şeylerden uzak durarak onu orada yok edeceğiz kendiliğinden geçecek dedi ve gerçekten bitti gitti çok şükür 🙏🏽
Uzun oldu kusura bakmayın ama umarım bir işe yarar 🙏🏽